Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Noctua NA-HC4 chromax.black

578524
Noctua NA-HC4 chromax.black | NA-HC4 BLACKNoctua NA-HC4 chromax.black | NA-HC4 BLACKNoctua NA-HC4 chromax.black | NA-HC4 BLACK
Beoordeling
Artikelnummer578524
FabrikantcodeNA-HC4 BLACK
EAN code9010018200423
Fabrieksgarantie24 maanden
Verzendkosten€ 4,50 (binnen Nederland)
Levertijd1-2 weken
Voorraadstatus
Geen voorraad
Leverancier heeft voorraad

€ 37,00

€ 30,58 excl. btw

  Stel een vraag  Verlanglijst
De NA-HC4 chromax.black heatsink covers zijn een add-on accessoire voor Noctua's bekroonde NH-D15, NH-D15S en NH-D15 SE-AM4 CPU-koelers. Gemaakt van hoogwaardig aluminium met een afwerking in zwarte poedercoating, waardoor gebruikers de cooler een gestroomlijnde stealth-look kunnen geven die helemaal thuis is in volledig zwarte builds en goed past bij veel andere populaire kleurenschema's. Dankzij de eenvoudige installatie duurt het wijzigen van het uiterlijk van uw NH-D15 (S) -koeler slechts enkele minuten en hoeft u deze zelfs niet van de CPU af te halen. Gecombineerd met chromax.black.swap editie NF-A15, fans, bieden de twee NA-HC4 chromax.black covers je de mogelijkheid om je NH-D15 (S) om te zetten in een volledig zwarte powerhouse die er net zo geweldig uitziet als hij afkoelt .

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.