Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Kodak SA101 Alarm System Starter Kit

578840
Kodak SA101 Alarm System Starter Kit | SA101
Beoordeling
Artikelnummer578840
FabrikantcodeSA101
EAN code0659436403123
Fabrieksgarantie24 maanden
Verzendkosten€ 4,50 (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
KODAK Alarmsysteem SA101

Dit gemakkelijk te installeren doe-het-zelf-systeem bevat een Gateway, twee Deursensoren, een Bewegingssensor en Afstandsbediening. Voeg indoor en/of outdoor KODAK Beveiligingscamera's en andere KODAK Alarmsysteem Accessoiremodulen toe voor een nog breder bereik in jouw huis of op kantoor. Beheer en controleer jouw volledig geïntegreerde systeem vanaf elk smartapparaat, wanneer en waar dan ook.
Ondersteuning voor e-mail & app-pushberichten.
Ingebouwde back-upbatterij & sirenes voor non-stop beveiliging.
Voeg tot 32 KODAK Beveiligingsaccessoires toe, waaronder KODAK Draadloze Stekkers en 4 KODAK Beveiligingscamera's, verbind simpelweg de Gateway met jouw router en installeer de KODAK Connect-app

Inhoud:

• Uitbreidbaar systeem met RJ45 Lanverbinding voor gemakkelijke stabiele installatie. Hoofdstation met controleprotocollen van camera's en sensoren. Supportgroep / Scenario Control voor gekoppelde sensoren en cameraseries.

• De Bewegingssensor (WMS801) is eenvoudig te installeren en geeft een melding wanneer een ongeautoriseerde beweging van een mens of dier binnen 12 meter wordt gedetecteerd. installatiebereik. Je zult direct op de hoogte worden gesteld door jouw iOS- of Android-smartphone of -tablet in het geval van schending wanneer het systeem is ingeschakeld.

• De afstandsbediening (WRC801) plaatst de beveiliging van jouw huis in jouw hand. Deze accessoiremodule is compatibel met KODAK Alarmsystemen

• De Raam-/Deursensor (WDS801) installeer je gemakkelijk op een raam of deur en het kozijn, of een kast, om jou via je Apple iOS- of Android-apparaat te laten weten wanneer er een schending is wanneer het systeem actief is.
( x2 inbegrepen)

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.