Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Edifier W830BT Bluetooth Hoofdtelefoon

579043
Edifier W830BT Bluetooth Hoofdtelefoon | W830BT-BLKEdifier W830BT Bluetooth Hoofdtelefoon | W830BT-BLK
Beoordeling
Artikelnummer579043
FabrikantcodeW830BT-BLK
EAN code6923520225798
Fabrieksgarantie24 maanden
VerzendkostenGratis (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
Rijke bas geluiden
Terwijl de W830BT Bluetooth hoofdtelefoon zachtjes op je hoofd rust kun je genieten van een rijke en diepe bas. Dit past heel goed bij genres zoals EDM, Jazz, Hip Hop en nog veen meer genres die baat hebben bij een dik bas geluid. Deze fantastische hoofdtelefoon produceert heldere hoge en diepe lage tonen. Edifier's W830BT hoofdtelefoon brengt je muziek tot leven en geeft je een fijn gevoel.

Extra zachte ergonomische oorkussens
Edifier is een expert in zowel comfort als geluid. De W830BT oorkussens zijn extra zacht gemaakt, alsof er een kussen op je hoofd ligt. Edifier's W830BT Bluetooth draadloze hoofdtelefoon heeft een lichtgewicht ergonomisch ontwerp voorzien van kunstlederen oorkussens zodat je ze de hele dag kunt dragen.

Sterke rvs hoofdband
De W830BT draadloze hoofdtelefoon heeft een erg duurzame hoofdband. De roesvast stalen band kan erg veel stress verwerken en springt terug in zijn oorspronkelijk vorm. De duurzaamheid, functionaliteit, en het hi-tech ontwerp van de W830BT maken het ieders favoriet.

Een betere Bluetooth kwaliteit
Het is tijd om je huidige hoofdtelefoon te vervangen door iets krachtigers. Ervaar een duidelijk beter draadloos geluid dankzij de Bluetooth 4.1 aptX codec. En er is nog meer goed nieuws: 95 uur speeltijd en maar liefst 1500 uur standby, dat scheelt veel opladen. De W830BT draadloze hoofdtelefoon biedt de nieuwste Bluetooth technologie voor hoge kwaliteit streaming. Verbindt tot 2 apparaten tegelijkertijd en verbindt nog sneller via NFC.

Opvouwbare reisvriendelijke hoofdtelefoon
De oorschelpen van de W830BT Bluetooth hoofdtelefoon zijn ontworpen om 90 graden te kunnen draaien zodat die plat kan liggen of je kunt ze opvouwen om ze nog compacter te maken.

Het complete pakket
De W830BT draadloze hoofdtelefoon is zeer compleet. Duurzaamheid, comfort, en goed geluid: alles-in-één. Draadloos en bijna 4 dagen accu capaciteit, je zult niet snel een betere hoofdtelefoon vinden.

Producteigenschappen Edifier W830BT Bluetooth Hoofdtelefoon

Min. Freq
20 Hz
Max. freq
20 kHz
Afneembare kabel
Incl. 6.3mm jack adapter

Kenmerken

Volumeregeling
Draadloos
Kleur
Zwart/Grijs

Processor

Type
Over-ear

Links met betrekking tot Edifier W830BT Bluetooth Hoofdtelefoon

.   http://www.edifier.com/nl/nl/W830BT-Bluetooth-aptX-Wireless-Headphones


Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.