Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Xbox 360 Elite + Bioshock + Dark knight

638669
Beoordeling
Artikelnummer638669
Fabrikantcode-
EAN code9789085120131
Fabrieksgarantie12 maanden
VerzendkostenGratis (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
Xbox 360 Elite console: De console is voorzien van een HDMI-poort, een HDMI-kabel, een zwarte draadloze controller en een zwarte Xbox LIVE headset. Met drie krachtige core-processors, 16:9 bioscoopbeeld, anti-aliasing voor vloeiende texturen, volledige surround sound en een functie voor het afspelen van dvd's, allemaal direct klaar voor gebruik.

Xbox 360 120GB harddrive: De enorme hard-drive van 120 GB waarop gamers al hun games, tv-programma's, films, muziek, foto's, trailers, extra gamelevels, demo's en andere content van Xbox LIVE Marketplace kunnen opslaan. Ook los verkrijgbaar.

Xbox 360 Wireless Controller (zwart): De strakke zwarte afwerking van deze hoogwaardige draadloze controller is helemaal in de stijl van de Elite Console. Het bereik is 10 meter en hij gaat 30 uur mee op twee AA-batterijen. Ook los verkrijgbaar.

Xbox 360 headset (zwart): Met de headset, die nu verkrijgbaar is in het zwart, kun je strategieën bepalen tijdens het gamen met vrienden of je tegenstanders uitjouwen. Je kunt ook voicemessages naar vrienden sturen op Xbox LIVE.

Xbox 360 HDMI-kabel: HDMI is nieuw op de Xbox 360 en geeft je HD-video (tot 1080p) en multikanaals surround sound, allemaal via één kabel.

Gerelateerde artikelgroepen Xbox 360 Elite + Bioshock + Dark knight

Controllers / Accessoires
Klik hier voor Controllers / Accessoires
 
 

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.