Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Akasa AK-NBC-08BK

659618
Akasa AK-NBC-08BK | AK-NBC-08BK
Beoordeling
Artikelnummer659618
FabrikantcodeAK-NBC-08BK
EAN code4710614528352
Fabrieksgarantie12 maanden
Verzendkosten€ 4,50 (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier


Verlaagt efficiënt de temperatuur van uw notebook
Libra is een lichtgewicht notebook-koeler voor onderweg. Speciaal ontworpen luchtinlaten en zijuitsparingen voor eenvoudige bediening zorgen ervoor dat de koeler op uw bureau of op uw schoot kan zitten en uw notebook pc effectief koelen. Hiermee wordt het geluidsniveau van interne PC-fans tot een minimum beperkt en wordt een stillere werkomgeving geboden. De koelprestaties zullen worden verbeterd wanneer de notebook wordt gebruikt bij volledige belasting (dat wil zeggen gamen).

De luchtstroom die wordt gegenereerd door twee ultrastille ventilatoren plus een groot aluminium zijpaneel helpt de warmte snel af te voeren. Ergonomisch gevormd aluminium oppervlak met zeven rubberen anti-slip pads zorgen voor een comfortabele en stabiele werking van de notebook. Eenvoudig te gebruiken: geen software te installeren, direct gevoed via uw notebook met de meegeleverde USB-kabel. Een aan / uit-ventilatorschakelaar is aangebracht voor passieve bediening en een extra USB-poort voor lo-power apparaten (muis, kaartlezer enz.).

• Ondersteuning: 15.4" Laptops
• Materiaal: Kunststof
• ventilatorsnelheid regelaar: Nee
• Ventilatorsnelheid: 1500 RPM
• Air flow: 0.81mm H2O
• Ventilator geluid: 19.2 dBA

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.