Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Panda Global Protection 2016 onbeperkt

707501
Beoordeling
Artikelnummer707501
FabrikantcodeQ1GP16MBIL
EAN code8426983357412
FabrieksgarantieGeen
Verzendkosten€ 4,50 (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
Panda Global Protection heeft alles wat u nodig hebt om uw pc, Mac en Android-apparaten, en uw gegevens en uw gezin tegen verschillende soorten bedreigingen te beschermen. Heeft u een Android Wear-smartwatch? Gebruik de koppelingsmodus om ervoor te zorgen dat u altijd weet waar uw apparaat is. Een alarm waarschuwt u in geval van verlies of diefstal, waardoor u het gemakkelijk kunt vinden en vergrendelen. Profiteer van de beste antivirussoftware met real-time bescherming tegen de nieuwste kwaadaardige software. U kunt zorgeloos surfen, online winkelen en gamen.

Bestandsversleuteling
Uw pc, externe harde schijf en USB-stick bevatten vaak documenten, foto's, enzovoort waarvan u niet wilt dat ze in de verkeerde handen vallen. Uw pc, externe harde schijf en USB-stick bevatten vaak documenten, foto's, enzovoort waarvan u niet wilt dat ze in de verkeerde handen vallen.

Wachtwoordbeheer
Met de gebruiksvriendelijke wachtwoordkluis kunt u de toegang tot al uw sites beheren door één hoofdwachtwoord te onthouden. U komt dus nooit meer voor het probleem te staan dat u uw wachtwoorden niet meer weet.

Oudercontrole
Onze antivirussoftware beschermt uw gezin tegen ongepaste inhoud (pornografie, drugs, wapens, enzovoort). Oudercontrole biedt uw kinderen de vrijheid om internet te gebruiken en markeert tegelijkertijd gedrag dat u ongepast vindt.

Optimaliseer uw apparaten
Onze antivirus bevat een optimalisatiefunctie, die cookies en onnodige tijdelijke bestanden die uw computer langzaam kunnen maken, verwijdert. Ook ongeldige registersleutels worden verwijderd, en de computer start sneller op. U kunt ook uw Android apparaten optimaliseren, zodat ze beter presteren en de batterij langer meegaat.

Gerelateerde artikelgroepen Panda Global Protection 2016 onbeperkt

Laptops
Klik hier voor Laptops
 
Consumenten PC's
Klik hier voor Consumenten PC's
 

Links met betrekking tot Panda Global Protection 2016 onbeperkt

.   http://www.pandasecurity.com/netherlands/homeusers/solutions/global-protection/


Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.