Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Razer Taipan Expert

794562
Razer Taipan Expert | RZ01-00780100-R3G1Razer Taipan Expert | RZ01-00780100-R3G1Razer Taipan Expert | RZ01-00780100-R3G1Razer Taipan Expert | RZ01-00780100-R3G1
Beoordeling
Artikelnummer794562
FabrikantcodeRZ01-00780100-R3G1
EAN code8886419331025
Fabrieksgarantie24 maanden
Verzendkosten€ 4,50 (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
Wij stellen aan u de Razer Taipan voor, een extreem handige gaming Mouse, ontworpen met een verbeterd 8200 dpi 4G dual sensors, waarmee u de absolute precisie krijgt om met gemak gericht te schieten, maar ook kan accelleren tot lichtsnelheid en door een swipe-beweging zodat u de vijand sneller kan raken voordat zij kunnen reageren.

De Razer Taipan heeft een extreem ergonomisch ontwerp, een perfecte vorm die natuurlijk in de hand past. Vele pro-gamers zijn u voorgegaan met ieder een unieke grip en speelstijl die deze muis als perfect bevestigden voor hun game behoefte. Of zij nu rechshandig, handpalm, klauw, vingertop stijl gebruiken - deze muis zorgt ervoor dat iedereen zijn meest comfortabele swipe-ervaring geeft en verminderd de vermoeidheid bij een langdurige periode van spelen. Vecht dus langer terwijl uw tegenstander uit vermoeidheid de strijd moet staken.

De Razer Taipan is voorzien van Raze Synapse 2.0, hoogstaande en vernieuwende software ontworpen in aanvulling op de Razer's nieuwe generatie gaming hardware. Het sluit eenvoudig de dodelijke muis aan op een cloud server voor automatische synchronisatie van de driver- en firmware updates. Het slaat ook persoonlijke voorkeur instellingen zoals sneltoetsen, macros, en DPI profielen op. Of u nu de Razer Taipan thuis gebruikt, of op een e-Sports Tournament systeem, uw persoonlijke instellingen worden ingeladen vanaf de cloud, zodat de muis klaar is voor direct gebruik. En exact op de manier waarin u dat wilt.

Boezem angst in de harten van uw vijand, terwijl u wint met de Razer Taipan.

Producteigenschappen Razer Taipan Expert

Gewicht en omvang

Gewicht tuning

Kenmerken

Draadloos
Resolutie sensor
8200 dpi
Programmeerbare knoppen
9 x
Instelbare handpalmsteun

Design

Verlichting

Processor

Type
Laser

Links met betrekking tot Razer Taipan Expert

.   http://www.razerzone.com/gaming-mice/razer-taipan


Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.