Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Microsoft Windows XP MCE 2005 NL

900186
Beoordeling
Artikelnummer900186
FabrikantcodeM93-00284
EAN code882224242752
FabrieksgarantieGeen
Verzendkosten€ 4,50 (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
Microsoft Windows XP MCE 2005 NL
Met Microsoft Windows XP Media Center Edition 2005 kunt u alles doen wat u met andere Windows XP-pc's kunt doen, en nog veel meer. Surf op het web, speel uw favoriete pc-spelletjes, stuur e-mail en expresberichten aan vrienden en installeer en gebruik programma's die zijn ontworpen voor Windows XP. Media Center biedt u tevens een handige en vertrouwde manier om te genieten van al uw digitale entertainment: foto's, muziek, tv, films, homevideo's, radio en een vele andere toepassingen en services, of u nu achter uw Windows-computer zit of ergens anders in de kamer met een afstandsbediening. Media Center is uw allesomvattende pc en home entertainment center.

Dvd's afspelen
Geniet van dvd-films op uw Media Center-pc. U hebt volledige progressive-scan dvd-weergave met online opzoekfunctie voor hoofdstukken op Media Center-pc's die zijn uitgerust met dvd-decoders die zijn gemaakt door Media Center-partners (standaardhardware op nieuwe pc-configuraties).

Mijn tv
Met Mijn tv kunt u op een eenvoudige manier tv-programma's doorzoeken, bekijken en opnemen, zelfs op meerdere zenders tegelijkertijd (zowel analoge als 'over-the-air' digitale tv). De tv-functies werken met een antenne, kabel of satelliet-tv-signaal en zijn snel en gemakkelijk in te stellen. Mijn tv omvat Live tv, Tv-opnamen, Programmagids, Guide Search en de nieuwe service Movie Finder2, dit alles zonder maandelijks servicetarief.

Mijn muziek
Met Mijn muziek hebt u een persoonlijke online muziekcollectie. U kunt nu gemakkelijker dan ooit een muziek-cd afspelen, de cd naar uw bibliotheek kopiëren, een cd branden, een afspeellijst maken en albumdetails bewerken.

Mijn video's
Met Mijn video's hebt u een andere weergave van de map Mijn video's in Windows XP. Hier kunt u bestanden en mappen op datum of op naam orderen en elke clip weergeven als miniatuur. Mijn video's ondersteunt gangbare videotypen, zoals standaard avi-, mpg- en wmv-bestanden.

Mijn afbeeldingen
Met Mijn afbeeldingen kunt u op een leuke en snelle manier uw digitale foto's bekijken en delen. U kunt foto's van uw digitale camera downloaden, foto's en afbeeldingen bekijken, in een handomdraai een diavoorstelling maken, foto's retoucheren, afdrukken en op cd branden, dit alles met uw afstandsbediening.

Kopieëren naar cd/dvd
Hiermee kunt opgenomen tv-programma's op cd en dvd branden met ingebouwde programma's, eenvoudig foto's en homemovies delen en gemixte cd's branden.

Onlight Spotlight
Online Spotlight is uw toegangpoort tot een breed en groeiend scala aan on-demand entertainment. Online Spotlight is een on line gids die snel en eenvoudig toegang biedt tot een breed scala aan muziek- en radioservices, filmdownload- en on-demand services, evenals informatieservices waarmee u direct toegang hebt tot uw eigen on line programmering voor sport, nieuws en entertainment.

Synchronisatie met apparaat
Geniet onderweg van uren aan tv, muziek, video en digitale foto's door uw favoriete media over te zetten op een Portable Media Center, Smartphone, Pocket PC, muziekspeler of ander opslagapparaat, zoals een extern vasteschijfstation.

Afstandsbediening
Met de afstandsbediening bij Media Center (naast het toetsenbord en de muis) hebt u alle entertainment op uw computer binnen handbereik.

Movie Finder-service
Met de nieuwe service Movie Finder2 kunt u eenvoudig zoeken naar uw favoriete films. Maak optimaal gebruik van uw kabel- of satelliet-tv door films op te zoeken en op te nemen die al beschikbaar zijn met uw installatie, of ontdek hoe u nieuwe films of oude favorieten kunt huren met on line filmservices.

Mijn radio
Met Mijn radio hebt u via één overzichtelijke plaats direct toegang tot internet- of FM-radioservices. Voorkeuzezenders van FM zijn net zo gemakkelijk te kiezen als op een autoradio en live radio is zelfs te onderbreken en tot 30 minuten terug te spoelen.

Programma's
Met Programma's hebt u een eenvoudig overzicht van toepassingen en services die voor Media Center zijn ontworpen en op uw Media Center-pc beschikbaar zijn. Met de menuoptie Programma's hebt u op één plaats een overzicht van alle geïnstalleerde toepassingen en services die voor Media Center zijn ontworpen.

Andere klanten kochten ook

Artnr Omschrijving Ga Prijs
551009 ACT Stroomkabel CEE7/7 (haaks), C13, 1.8m 60 € 5,95
891294 Canon PG-40 Inktcartridge Zwart, 16ml 6 € 21,00
891306 Canon CL-41 Inktcartridge Kleur, 12ml 6 € 25,00

Links met betrekking tot Microsoft Windows XP MCE 2005 NL

.   http://support.microsoft.com/?kbid=900325


Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.