Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

In de wolken met Office 365

Office 365 is je vertrouwde Office en meer
Met één jaarabonnement op Office 365 kunnen de bekende Office programma's zoals Word, Excel en PowerPoint en Outlook gebruikt worden op verschillende apparaten, zoals een pc of Mac, een tablet en smartphones.

Office 365 is verkrijgbaar in twee versies: Office 365 Personal en Office 365 Home.
Office 365 Personal is ideaal voor één persoon die altijd en overal gebruik wil maken van Office programma's op één PC of Mac en één tablet.
Office 365 Home is te gebruiken op maximaal vijf pc's of Macs én vijf tablets en is daarmee het perfecte Office pakket voor het hele gezin! Maak nu kennis met beide versies van Office 365 en de mogelijkheden die het heeft voor jouw business.

Ontdek de kracht van Office 365
Office 365 biedt haar gebruikers ongekende mogelijkheden. De Office programma's kunnen bijvoorbeeld gebruikt worden op meerdere platforms en apparaten. Dankzij 1000 GB extra OneDrive online opslag is het mogelijk om altijd en overal toegang te hebben tot documenten en deze te delen met anderen. En doordat Office 365 aangeboden wordt in de vorm van een abonnement werk je altijd met de laatste versie van de programma's.

In de wolken met Office 365
Met één abonnement kunnen de Office programma's zoals Word, Excel, PowerPoint en Outlook gebruikt worden op verschillende apparaten, zoals een pc of Mac, een tablet en smartphones. Zo kan iedereen aan de slag voor school, hobby of thuisgebruik. Dankzij OneDrive kunnen foto's, documenten, agenda's en bestanden eenvoudig opgeslagen of gedeeld worden in de cloud. Dan heb je altijd alles bij de hand. Thuis of onderweg.