Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

LG 34UC79G Actie

Pre-order nu een LG 34UC79G Curved gaming monitor, en krijg een €75 giftcard gratis!
Heb jij altijd al een goede gaming monitor willen hebben? Wacht dan niet langer en pre-order de 'koning' onder de gaming monitoren: de LG 34UC79G!
Ben jij benieuwd wat deze monitor zo speciaal maakt dat wij hem als 'koning van de gaming monitoren' hebben gekroond? Lees hieronder snel verder!

34 inch 21:9 UltraWide Gaming
Met de LG 34UC79G is LG de eerste ter wereld die een 144hz, IPS, 21:9, Ultrawide gaming monitor heeft ontwikkeld! Dat wil zeggen dat je tijdens het gamen geen last hebt van input lag, screen tearing, motionblur en boven op al dit moois zie je ook nog eens meer dan de tegenstander! Eigenlijk is dit scherm dus in real life cheaten... maar dan legaal, je hebt altijd een stap voor op de rest!

144Hz en 1ms inclusief motion blur reductie op een IPS scherm
Heel leuk natuurlijk al die termen zoals '144Hz'en 1ms reactie tijd... Maar wat houdt het eigenlijk in?

• 21:9 Ultrawide: Eigenlijk is dit heel makkelijk uit te leggen. Met 21:9 zie je meer! Geloof je het niet? Kijk dan maar goed naar de bovenstaande afbeelding, had jij de 'enemy' links al gespot?

• 144Hz: Een scherm met 144Hz kan 144 beelden per seconden laten zien (FPS, Frames Per Seconden), een groot voordeel van de 144Hz technologie is dat een frame korter duurt dan bij 60Hz waardoor jij ongeveer 10ms (miliseconde) eerder alles ziet dan je tegenstander; een groot voordeel dus als je van shooters houd!

• 1ms reactietijd: Elke monitor heeft een reactie tijd, dat is de tijd die zit tussen het invoeren van ruwe data (zoals het bewegen van de muis) en de reactie op het scherm. De tijd die tussen deze acties zit wordt gemeten in miliseconden, één miliseconde is één duizendste van een seconde en hoe lager deze reactietijd is hoe beter het is voor gaming! Met de LG 34UC79G zit je dus gebakken! Dit scherm bied de mogelijkheid om te werken met slechts 1ms!

• IPS
Simpel gezegd zorgt een IPS display voor een betere kleurweergave, een hoger contrast en wijdere kijkhoeken dan een standaard LCD display. Zwart moet zwarter zijn, kleuren moeten rijker zijn en alles moet beter zichtbaar zijn (zonder dramatisch verlies van contrast) vanuit verschillende hoeken. Een IPS display is dan ook zeker een belangrijke factor om rekening mee te houden bij de zoektocht naar een nieuwe gaming monitor

Leuke extra's
Wat de LG 34UC79G ook uniek maakt zijn de leuke extra's die je in dit handige scherm hebt zitten, zo kan je onder andere:
- Een virtuele crosshair plaatsen op het scherm, zo weet je altijd waar het midden van je crosshair zit
- Zonder delay input geven dankzij de Real-Time commands en attack first technologie
- Je tegenstanders beter zien door de Black Stabilizer. Nooit meer heb je dus last van campers die zich in een donker hoekje verstoppen
- De monitor per spel anders instellen en deze modes opslaan. Speel je eerst Battlefield 1, dan zet je black stabelizer en 1MS reactie tijd aan. Heb je tien minuten later opeens zin in World Of Warcraft? Met één druk op de knop staat het scherm perfect ingesteld!

Wil jij voortaan een stap voor op de tegenstanders hebben?
Wacht dan niet langer en pre-order de LG 34UC79G nu en ontvang een €75 informatique giftcard gratis bij je bestelling!