Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

WD SSD Blue

Verbeterde opslag voor topprestaties

De WD Blue SSD, die in al uw high-performance computerbehoeften kan voorzien, biedt geoptimaliseerde opslag op hoge snelheid en met toonaangevende betrouwbaarheid.

  Superieure prestaties   Toonaangevende betrouwbaarheid   Maximale multitasking  
  Met leessnelhden tot 545 MB/s en schrijfsnelheden tot 525 MB/s, leveren de WD Blue SATA SSD's snelle opstartijden voor uw systeem en kortere laadtijden.   Een duurzaamheid tot 400 TBW en 1,75 miljoen uur voordat er defecten optreden (MTTF) betekenen dat een WD Blue SSD uw gegevens jarenlang kan beschermen.   WD Blue SSD's, die zijn geoptimaliseerd voor multitasking, stellen u in staat gelijktijdig met gemak verschillende veeleisende toepassingen uit te voeren.  

Het juiste formaat voor uw PC

WD Blue SSD's, die zijn ontwikkeld voor kleinere en dunnere computers, zijn beschikbaar in modellen van 2,5''/7 mm en M.2 2280, waardoor zij de meeste laptop- en desktopcomputers ondersteunen. En het downloadbare WD SSD-dashboard biedt een reeks van hulpmiddelen waarmee u altijd de status van uw Solid State-schijf kunt controleren.

Gecertificeerd door WD F.I.T. lab

U kunt er zeker van zijn dat een WD Blue SSD de juiste keuze voor u is, omdat deze schijf is gecertificeerd door WD F.I.T. Lab™ voor compatibiliteit met een breed scala aan desktop- en laptopcomputers.

Drie jaar beperkte garantie

Elke WD Blue SSD wordt geleverd met een beperkte garantie van 3 jaar, zodat u volledig kunt vertrouwen op WD voor al uw gegevensbehoeften.

Technische Specificaties

Overdrachtssnelheden tot 545 MB/s en capaciteiten tot 1 TB met modellen voor oude en nieuw desktop- en laptopcomputers. Bekijk de specificaties van uw pc om de juiste upgrade te kiezen.
WD Blue Solid State-schijf | Technische specificaties

Capaciteit:
1 TB, 500 GB, 250 GB

Interface:
SATA 6 Gb/s

Formaat:
2,5''/7 mm
M.2 2280

Duurzaamheid (TBW)

  250 GB 100 TBW
  500 GB 200 TBW
  1 TB 400 TBW
  • Weergave
  • Er zijn 7 producten gevonden
Genoemde prijzen zijn inclusief 21% BTW