Inloggen Registreren 0 producten € 0,00

Win een Vakantiebon t.w.v. €1.500

Een Vakantiebon t.w.v. €1500, echt waar?

Ja, echt waar! Heb jij de zomer al in je bol en kan je niet wachten om heerlijk op vakantie te gaan? Dan is deze actie perfect om jouw droomvakantie werkelijkheid te maken. Als je namelijk in de periode van 1 juni t/m 16 juli een van de geselecteerde Informatique PC's koopt, maak je automatisch kans op een vakantiebon ter waarde van maar liefst €1.500. Je hoeft verder niets in te vullen om mee te doen. Wij verloten uiteindelijk de vakantiebon tussen alle mensen die in de actieperiode een Informatique PC hebben gekocht.

Intel Core i5 Processoren

De Intel Core i5 processors zijn de meest populaire leden uit onze Intel Core processorfamilie en leveren ongelofelijke prestaties en sensationele visuals op je Ultrabook, all-in-one of standaard pc, of het nu een notebook of een desktop is. De Intel Core i5 processors beschikken over veel technologieën die zorgen voor een geweldige visuele computerbeleving voor al je favoriete activiteiten-of het nu gaat om delen, ontwerpen, surfen of gamen.

Intel Core i7 Processoren

De Intel Core i7 processors leveren topprestaties voor je Ultrabook, all-in-one of standaard pc. Voor een zichtbaar en tastbaar verschil in HD of 3D, multitasking of multimedia, kies dan voor je meest veeleisende taken voor een Intel Core i7 processor. De Intel Core i7 processors beschikken over geavanceerde technologieën die zorgen voor snellere, vloeiender en scherpere pc en visuele weergave voor al je favoriete en veeleisende taken-van het bewerken van video tot het spelen van sensationele games.

  • Weergave
  • Er zijn 9 producten gevonden

Verklaring gebruikte symbolen

Genoemde prijzen zijn inclusief 21% BTW