Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

WD My Passport - Externe Harde Schijven

Vertrouwde en populaire draagbare opslag in een vernieuwd design

Sla enorme aantallen video's, foto's en muzieknummers op de WD My Passport draagbare harde schijf op. Deze externe harddisk is beschikbaar in een reeks van levendige, leuke kleuren en biedt een slanke stijl die comfortabel in de palm van je hand past, waardoor je jouw gekoesterde inhoud overal mee naartoe kan nemen.

Automatische back-up en wachtwoordbeveiliging

Maak automatisch back-ups van video's, foto's, muzieknummers en documenten op je WD My Passport via de meegeleverde WD Backup-software. De ingebouwde 256-bits AES hardwarematige versleuteling met WD Security-software helpt je jouw inhoud vertrouwelijk en veilig te houden. Voeg op eenvoudige wijze een 'retourneren indien gevonden'-bericht toe als wachtwoordmelding, voor het geval je jouw WD My Passport ooit kwijtraakt.

Breng gemakkelijk je persoonlijkheid tot uitdrukking

Het slanke, levendige ontwerp van de WD My Passport is beschikbaar in een breed scala van opvallende, prachtige kleuren zodat je de uitvoering kan kiezen die het beste bij jouw eigen unieke persoonlijke stijl past. Direct na aankoop te gebruiken zodat je meteen kan beginnen met het overdragen van bestanden, opslaan van herinneringen opslaan en het maken van back-ups. WD Backup- en WD Security-software is inbegrepen om je te helpen jouw gegevens te beschermen.