Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Wacom Intuos

De professionele standaard in creatieve tekentablets.. met papier

De Wacom Intuos Pro Paper Edition combineert de allernieuwste Wacom technologieën met de tekenpapier van uw keuze om een nieuwe - maar vertrouwde - manier van werken te bieden. Geniet van het gevoel van het tekenen op papier met de FineTip Pen, terwijl de Wacom Intuos Pro Paper Edition elke slag vangt en klaar zet voor verdere werkzaamheden in uw favoriete software. U kunt de Wacom Intuos Pro Paper Edition ook op uw computer aansluiten en direct werken in elke applicatie die u wil met de Wacom Pro Pen 2.

Wacom Pro Pen 2: natuurlijker en nauwkeuriger dan ooit

De nieuwe Wacom Pen 2 Pro is ontworpen om snel een natuurlijke uitbreiding van uw hand te worden. De uitzonderlijke drukgevoeligheid, natuurlijke kantelondersteuning en responsiviteit geeft u de controle die u nodig heeft om uw werk naar een hoger niveau te brengen. Bovendien ondervindt u met de Wacom Pro Pen 2 vrijwel geen vertraging tijdens het werken en hoeft u de pen niet op te laden.

Van papier naar digitaal: stap voor stap

1. Klem uw favoriete tekenpapier op het oppervlak van de Wacom Intuos Pro Paper Edition en schetsen met het vertrouwde gevoel. Werk op A5-papier met het Medium model en op A4-papier met het Large model.

2. Terwijl u tekent met de FineTip Pen (of optionele balpen), vangt de Wacom Intuos Pro Paper Edition elke slag als een bewerkbaar bestand dat kan worden geopend in uw favoriete creatieve software.

3. U hoeft niet verbonden te zijn met een computer of het internet; Wacom Intuos Pro Paper Edition slaat tot maar liefst 200 multi-layered of 1000 one-layered tekeningen op, zodat u ten alle tijden toegang tot uw tekeningen heeft op andere apparaten.

4. Sluit de Wacom Intuos Pro Paper Edition aan op uw computer met USB. Met behulp van Inkspace* kunt u uw schetsen synchroniseren, opslaan en exporteren naar veel voorkomende bestandsformaten - inclusief layered raster en vector.

5. Terwijl uw Wacom Intuos Pro is aangesloten op de computer kunt u verder gaan met uw werk en de Wacom Pro Pen 2 blijven gebruiken.

*Vereist registratie en een Wacom-ID

  • Weergave
  • Er zijn 2 producten gevonden
Artnr Omschrijving Ga Prijs
571451 Wacom Intuos 24 € 302,00
571453 Wacom Intuos 24 € 475,00
Genoemde prijzen zijn inclusief 21% BTW