Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Wacom MobileStudio Pro

Wacom MobileStudio Pro

De nieuwe Wacom MobileStudio Pro bied jou de vrijheid om overal creatief aan de slag te gaan en bestaat uit een complete studio met krachtige creatieve hulpmiddelen. Zijn uitmuntende grafische weergave in combinatie met een complete reeks aan creatieve functies maken deze Wacom tot een tool die jij als creatieve professional altijd bij je moet hebben. MobileStudio Pro heeft de computercapaciteit om veeleisende creatieve 2D-, 3D- en CAD-software te kunnen uitvoeren en biedt alles wat voor de creatieve workflows van tegenwoordig nodig is.

Klaar voor 3D

De Wacom MobileStudio Pro heeft een sterk prestatievermogen met opmerkelijke helderheid. Je kan kunstwerken bekijken tot in de kleinste details. De Wacom MobileStudio Pro heeft hoogwaardige kleurenweergave met tot wel 96% Adobe RGB en weergaven in hoge resolutie met een resolutie tot 4K.

Bovendien is de Wacom MobileStudio Pro voorzien van Krachtige Intel-chips, geheugen- en opslagconfiguraties, hoogwaardige opties voor de grafische weergave, zoals NVIDIA Quadro grafische software voor de 15.6-modellen, Intel 3D RealSense-camera en scansoftware voor het vastleggen van 3D-scans. Perfect voor productontwerpers, CAD-engineers en 3D-vormgevers (beschikbaar op geselecteerde modellen).

De nauwkeurigste en meest geavanceerde pen

Met de Wacom Pro Pen 2 heb je een realistisch gevoel van pen op papier en 4x grotere nauwkeurigheid en drukgevoeligheid. Je hebt ultieme creatieve controle dankzij uitstekende herkenning van de penhelling en vrijwel onmiddellijke reactiesnelheid.