Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Wacom Bamboo Smartpads

Schrijf met pen op papier

Je hoeft geen afscheid te nemen van uw favoriete kladblok. Met Bamboe Slate kan je notities op natuurlijke wijze schrijven met een pen op het papier en zet je handgeschreven notities vervolgens om in 'levende' digitale bestanden met een druk op de knop. Bewerk en verbeter daarna uw notities en sketches op een iOS of Android Bluetooth device met Wacom Inkspace!

Wacom Linearts Spark

Digitaliseer handgeschreven notities en ideeën

Schrijf met de pen op papier en digitaliseer jouw handgeschreven aantekeningen en schetsen met Bamboo Slate. Je kan maximaal 100 pagina's synchroniseren in de cloud. De Bamboo Slate is een grijze smartpad met oranje accenten gemaakt van hoge kwaliteit PU aan de voorzijde en duurzaam nylon materiaal aan de achterkant. De Wacom Smartpad wordt geleverd in twee maten: A4 letterformaat en A5 half brief formaat. Beide maten zijn ontworpen voor een notitieblok tot 8 mm dik (ongeveer 80 bladzijden).

Werk slimmer niet harder

De Wacom Smartpads nemen jouw handgeschreven notities en schetsen naar een hoger niveau door je te helpen deze te digitaliseren en te verbeteren. Schrijf notities in de klas of in vergaderingen zoals gewoonlijk om ze vervolgens om te zetten in digitale bestanden met een druk op de knop!

  • Weergave
  • Er zijn 1 producten gevonden
Artnr Omschrijving Ga Prijs
568934 Wacom Bamboo Slate, Large A4 24 € 133,00
Genoemde prijzen zijn inclusief 21% BTW