Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Microsoft Surface Book PRE-ORDER nu!

Microsoft Surface Book

De ultieme laptop is nu nog krachtiger geworden. Het nieuwste lid van de Microsoft Surface Book-familie is gebouwd rondom een nieuwe, innovatieve Performance Base, die kraakheldere en levendige beelden levert en tot wel 12 uur aan acculevensduur.

Laptop-, Klembord- en Tekenmodus

Je bent slechts een klik verwijderd van de Windows Ink-werkruimte met snelle toegang tot Plaknotities, een blanco pagina voor schetsen, of een snelle schermafdruk die je kunt markeren en delen. Neem het scherm af om je Surface Book te veranderen in een dunne en lichte Intel« CoreT i5/i7-tablet of gebruik de Surface Book in tekenmodus om het vermogen te ontdekken van zijn grafische processor, terwijl je tegelijkertijd de Surface-pen en aanraakfunctie gebruikt.

Minutieus ontworpen

Surface Book is het product van een innovatief en nauwkeurig ontwerpproces. Het resultaat: een apparaat dat dun en licht genoeg is om overal met je mee te nemen zonder ook maar iets op prestaties in te boeten. Met flexibele gebruiksmodi en 6 miljoen pixels in een 13.5 inch-scherm kun je met de Surface Book onbeperkt dingen maken en tegelijkertijd genieten van ongelofelijke resolutie en levensechte kleuren.