Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Windows Licentie Legitiem

Is uw software legitiem?

 

Vervalste software: neem geen risico

Vervalste software kan verwoestende gevolgen hebben voor de pc's en apparaten van uw klant. Denk bijvoorbeeld aan virussen en malware waardoor gebruikers risico lopen. Het oplossen van problemen die door vervalste software worden veroorzaakt, kost u en uw klanten veel tijd en geld. Uw klanten gaan ervan uit dat u betrouwbare producten en services levert. Schend dat vertrouwen niet en verkoop alleen legitieme Microsoft-software.

 

De feiten over legitieme software

Legitieme software biedt bescherming.
Legitieme software biedt bescherming tegen virussen, spyware, malware en andere risico's van vervalste software. Zorg voor de juiste bescherming door alleen legitieme software
aan te schaffen.

Legitieme software is betrouwbaar.
U rekent op de betrouwbaarheid en prestaties van legitieme software. Downtime als gevolg van systeemfouten of beveiligingsincidenten door het gebruik van illegale software kunt u zich niet veroorloven.

Legitieme software wordt ondersteund.
Alleen legitieme software wordt door Microsoft of partners van Microsoft ondersteund. Klanten met vervalste software hebben geen recht op ondersteuning en zitten echt in de problemen als het mis gaat.

Meer informatie over het herkennen van legitieme software vindt u op www.howtotell.com

-->