Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

3M Gel Polssteun Metaalgrijs

167701
Beoordeling
Artikelnummer167701
FabrikantcodeFT600003279
EAN code0021200507014
Fabrieksgarantie 6 maanden
Verzendkosten€ 4,50 (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
Comfort, organisatie en productiviteit voor de werkplek
Steunvlak met geïntegreerde schuine standfunctie om de pols altijd correct uitgelijnd te houden en een ergonomische houding te bevorderen. Met een 3MT PreciseT muisoppervlak om de levensduur van de batterij in de muis te verlengen voor meer precieze muisbewegingen. Het muisoppervlak is verplaatsbaar voor linkshandigen.

De zachte polssteun in leatherlook is gemakkelijk schoon te maken en is voorzien van antimicrobiële bescherming om de groei te beperken van micro-organismen zoals bacteriën en schimmels, die vlekken, slechte geuren en schade aan het product kunnen veroorzaken. Bevat minstens 15% reeds gerecyclede inhoud/ T.U.V-gecertificeerd.

Bevat 1 polssteun voor toetsenbord en muis met gelvulling van 649 mm x 269 mm x 25,4 mm
Een schuin verstelbaar platform voor een toetsenbord en muis een gepatenteerde 3MT polssteun met gelvulling, voor een ergonomische houding en precies gebruik van de muis

Een schuin verstelbaar platform voor een toetsenbord en muis een gepatenteerde 3MT polssteun met gelvulling, voor een ergonomische houding en precies gebruik van de muis

Producteigenschappen 3M Gel Polssteun Metaalgrijs

Design

Kleur
Grijs

Gewicht en omvang

Gewicht
2125 g
Breedte
650 mm
Diepte
270 mm
Dikte
25.4 mm

Gerelateerde artikelgroepen 3M Gel Polssteun Metaalgrijs

Muizen
Klik hier voor Muizen
 
Draadloze Muizen
Klik hier voor Draadloze Muizen
 

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.