Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

StarTech 2-Poort SATA naar eSATA

169534
StarTech 2-Poort SATA naar eSATA | ESATAPLATE2StarTech 2-Poort SATA naar eSATA | ESATAPLATE2StarTech 2-Poort SATA naar eSATA | ESATAPLATE2
Beoordeling
Artikelnummer169534
FabrikantcodeESATAPLATE2
EAN code0065030822404
Fabrieksgarantie24 maanden
Verzendkosten€ 4,50 (binnen Nederland)
Levertijd4-7 werkdagen
Voorraadstatus
Geen voorraad
Leverancier heeft voorraad

€ 23,00

€ 19,01 excl. btw

  Stel een vraag  Verlanglijst
Zet twee standaard SATA-moederbordaansluitingen om in twee externe eSATA-poorten

Het SATA naar eSATA adapterplaatje van StarTech.com voegt twee eSATA-poorten toe aan een bestaande Serial ATA-controller om externe SATA-apparaten aan te kunnen sluiten.

Het plaatje kan worden gemonteerd aan de achterzijde van de computerbehuizing en biedt eenvoudige eSATA naar SATA-aansluitingen voor het aansluiten van een eSATA-apparaat (schijfbehuizing, etc.) op de eSATA-poort, een verlenging van de SATA-aansluiting op het moederbord.

De eSATA SATA adapter is ontworpen om te profiteren van de hogere gegevensintegriteit van externe harde schijven of RAID-apparaten via een eSATA-aansluiting, ondersteunt overdrachtsnelheden tot 6 Gbit/s en wordt geleverd met levenslange garantie door StarTech.com.

The StarTech.com Advantage

- Wordt verbonden met een interne eSATA-poort en voegt twee eSATA-poorten toe voor het aansluiten van externe SATA-apparaten
- Gemakkelijk te installeren en te gebruiken
- Met levenslange garantie door StarTech.com

Gerelateerde artikelgroepen StarTech 2-Poort SATA naar eSATA

SATA Harddisks
Klik hier voor SATA Harddisks
 
 

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.