Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Startech Apple connector naar USB Kabel

169808
Beoordeling
Artikelnummer169808
FabrikantcodeUSBCLT30CMB
EAN code0065030854160
Fabrieksgarantie24 maanden
Verzendkosten€ 2,95 (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
De USBCLT30CMB zwarte Lightning naar USB- spiraalkabel voor iPhoneŽ, iPodŽ en iPadŽ kan gemakkelijk worden uitgerekt tot 30 cm voor het aansluiten van uw mobiele apparaat en weer opgerold kan gemakkelijk worden opgeborgen voor eenvoudige, nette aansluitingen - een prima oplaadoplossing voor in de auto (vereist een USB-laadpoort).

Deze Lightning-naar-USB-kabel heeft dezelfde kleur als de zwarte mobiele apparaten en is een betrouwbare oplossing voor zowel het synchroniseren als opladen. Bovendien is het een compacte oplossing en dus prima geschikt als iPad- of iPhone-accessoire.

Daarnaast kan de omkeerbare 8-polige Lightning-connector in je iOS-apparaat worden gestoken ongeacht welke kant omhoog gericht is, zodat je de kabel nooit op de verkeerde manier in het apparaat kunt steken.

Deze duurzame kabel voldoet aan Apple MFi-standaards en wordt gedekt door StarTech.com's 2-jarige garantie voor betrouwbare prestaties.

StarTech.com Voordeel
- Ideaal voor aansluitingen in nauwe ruimtes - perfect voor opladen in uw auto
- Lichte, draagbare kabel, prima geschikt als iPad- of iPhone-accessoire
- De connector kan nooit op de verkeerde manier in uw mobiele apparaat worden gestoken

Gerelateerde artikelgroepen Startech Apple connector naar USB Kabel

Opladers voor mobiele apparatuur
Klik hier voor Opladers voor mobiele apparatuur
 
Powerbanks
Klik hier voor Powerbanks
 

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.