Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Startech Tool-Less Dual 2.5in Drive Moun

170080
Startech Tool-Less Dual 2.5in Drive Moun | BRACKET225PT
Beoordeling
Artikelnummer170080
FabrikantcodeBRACKET225PT
EAN code0065030862295
Fabrieksgarantie24 maanden
Verzendkosten€ 4,50 (binnen Nederland)
Levertijd1-2 werkdagen
Voorraadstatus
Geen voorraad
Leverancier heeft voorraad

€ 11,00

€ 9,09 excl. btw

  Stel een vraag  Verlanglijst
Installeer uw schijven in een mum van tijd zonder gebruik van gereedschap. Met deze gereedschapsloze montagesteun kunt u twee 2,5 inch solid-state drives of harde schijven in een 3,5 inch bay in uw desktopcomputer monteren.

Eenvoudige, gereedschapsloze installatie
Dankzij het design van de steun kunt u uw schijven snel in de montagesteun bevestigen zonder dat u gereedschap heeft te gebruiken. Daarna steekt u de steun gewoon in een 3,5 inch drive bay in uw computer en houd hem met de gereedschapsloze pennen op zijn plaats.

Brede compatibiliteit
Ontworpen voor veelzijdigheid ondersteunt de gereedschapsloze montagesteun vele verschillende 2,5 inch solid-state drives of harde schijven, in hoogte variërend van 5 tot 12,5 mm.

Ontworpen voor probleemloos gebruik
De lichtgewicht montagesteun is ontworpen voor probleemloos gebruik en betrouwbare prestaties. De BRACKET225PT wordt gedekt door een 2-jarige garantie en gratis levenslange technische ondersteuning van StarTech.com.

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.