Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Griffin PowerJolt Dual Universal Micro

176425
Beoordeling
Artikelnummer176425
FabrikantcodeGC23089-2
EAN code0685387372058
Fabrieksgarantie12 maanden
Verzendkosten€ 4,50 (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
De Griffin PowerJolt Dual Universal Micro is een USB-stekker voor in de 12 volt stopcontact in een auto. Als u een USB-apparaat op wilt laden in de auto kan dat nu via deze 12 volt stekker. Ideaal wanneer uw auto niet over een USB-poort beschikt en u via deze stekker toch gebruik kunt maken van het gemak van USB.

U kunt 2 apparaten tegelijk opladen door de 2 USB poorten op de stekker. Met de SmartFuse-beveiliging voor stroomonderbrekers weet u zeker dat er geen zekeringen moeten worden vervangen. De compacte vormfactor van de stekker zorgt er daarnaast voor dat de stekker overal past, en nooit in de weg zal zitten tijdens het rijden.

De stekker levert per poort 5 watt vermogen.

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.