Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Razer Thresher Wireless Headset

182007
Razer Thresher Wireless Headset | RZ04-02240100-R3M1Razer Thresher Wireless Headset | RZ04-02240100-R3M1Razer Thresher Wireless Headset | RZ04-02240100-R3M1Razer Thresher Wireless Headset | RZ04-02240100-R3M1Razer Thresher Wireless Headset | RZ04-02240100-R3M1Razer Thresher Wireless Headset | RZ04-02240100-R3M1
Beoordeling
Artikelnummer182007
FabrikantcodeRZ04-02240100-R3M1
EAN code8886419371311
Fabrieksgarantie24 maanden
VerzendkostenGratis (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier





WEES DE BAAS
De Razer Thresher voor Xbox One is de complete dongle-vrije draadloze audio-oplossing. Naast het leveren van lag-free audio, richt deze premium headset zich ook op onbetwistbaar comfort. Bekleed met kunstleer, de lichtgewicht traagschuim oorkussens rusten perfect tegen je hoofd, waardoor je een natuurlijk gevoel hebt dat ongeëvenaard is. De ingebouwde sneltoetsknoppen en een intrekbare digitale microfoon bieden u direct toegang tot spel- en stembalans en tot het volume, zelfs in het heetst van de strijd.


ULTRA-SNELLE, DRAADLOZE CONNECTIES, RECHTSTREEKS OP JE XBOX ONE
De Razer Thresher voor Xbox One is ontworpen om een dongle-vrije low-latency-verbinding van maximaal 6 meter te leveren. Geen gecompliceerde installatie of verlies van een draadloze dongle, omdat deze rechtstreeks verbinding maakt met je Xbox One voor de meest intuïtieve audio-ervaring.

WINDOWS SONIC VOOR VIRTUELE SURROUNDGELUID VOOR SUPERIEURE POSITIONELE AUDIO
Met Windows Sonic biedt de Razer Thresher voor Xbox One u de nieuwste surroundtechnologie van Microsoft. Of je nu wilt detecteren waar de vijanden vandaan komen of je luchtback-up voorbijvliegt, je kunt verwachten elk detail in de grootst mogelijke helderheid te horen voor een echt meeslepende game-ervaring die je voor je tegenstanders plaatst.

LICHTGEWICHT, KUNSTLEREN OOR KUSSENS VOOR OPTIMALE LAWAAI ISOLATIE & GELUIDSKWALITEIT
Ontworpen om volledig comfortabel te zijn, zelfs tijdens intense gaming-marathons, zijn de lichtgewicht zachte oorkussens gemaakt van traagschuim en kunstleer, zodat ze zich moeiteloos aanpassen aan de unieke vorm van je hoofd. Nu kun je uren achtereen spelen zonder je oren een pauze te geven.

HEB JE GEEN XBOX?
Relax, we hebben de headset ook voor Playstation 4. Klik hier.

Producteigenschappen Razer Thresher Wireless Headset

Surround
7.1
Bediening

Design

Kleur
Zwart/Groen
Wireless

Hoofdtelefoon

Noise cancelling

Microfoon

Afneembare microfoon

Overig

Geschikt voor PC
Geschikt voor PS4
Geschikt voor Xbox One
Geschikt voor PS3
Geschikt voor Xbox 360

Gerelateerde artikelgroepen Razer Thresher Wireless Headset

Headset Accessoires
Klik hier voor Headset Accessoires
 
 

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.