Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Razer Thresher Tournament Edition, PC

182012
Razer Thresher Tournament Edition, PC | RZ04-02350100-R3M1Razer Thresher Tournament Edition, PC | RZ04-02350100-R3M1Razer Thresher Tournament Edition, PC | RZ04-02350100-R3M1Razer Thresher Tournament Edition, PC | RZ04-02350100-R3M1
Beoordeling
Artikelnummer182012
FabrikantcodeRZ04-02350100-R3M1
EAN code8886419371366
Fabrieksgarantie24 maanden
VerzendkostenGratis (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier






WEES DE BAAS
Toen Razer esportsporters vroeg wat het belangrijkste was in een gamingheadset, was het klinkende antwoord comfort. De Razer Thresher Tournament Edition is daar het antwoord op, en meer. Razer heeft hem uitgerust met grote 50 mm audiodrivers voor een levensecht geluid, een microfoon met microfoon die perfect werkt in een rumoerige omgeving en zachte kussens met een traagschuim en een schokdempend oor, gewikkeld in zacht, soepel kunstleer. Nu kunnen je gamemaratons en oefensessies uren doorgaan zonder onderbreking.

SPEEL VOOR UREN IN COMFORT
Ontworpen voor volledig comfort tijdens intense gaming-marathons, zijn de lichtgewicht, met kunstleer bedekte oorkussens gemaakt van traagschuim, zodat ze zich moeiteloos aanpassen aan de unieke vorm van het hoofd van elk individu. Deze natuurlijke afdichting biedt optimale geluidsisolatie en verbetert de geluidskwaliteit, evenals ongeėvenaard comfort.





ALTIJD CRYSTAL-CLEAR CHATTEN
De unidirectionele, near-field-microfoon is getest en gevalideerd door professionele gamers in de esportsomgeving om altijd een verbazingwekkend heldere stem af te leveren. Het opnamepatroon van de intrekbare boommicrofoon is nauwkeurig afgesteld om alleen je stem vast te leggen, zodat je teamgenoten je kunnen begrijpen, zelfs in lawaaierige omgevingen.

JOUW UNIVERSELE HEADSET
Maak hiervan je favoriete headset en wees klaar om de concurrentie op al je platforms aan te gaan. Met een 3,5 mm audio-aansluiting levert de bekabelde Razer Thresher Tournament Edition audio zonder vertraging en is compatibel met PlayStation, Xbox, pc en meer.

Producteigenschappen Razer Thresher Tournament Edition, PC

Surround
2.0
Bediening

Design

Kleur
Zwart
Wireless

Hoofdtelefoon

Noise cancelling

Microfoon

Afneembare microfoon

Overig

Geschikt voor PC
Geschikt voor PS4
Geschikt voor Xbox One
Geschikt voor PS3
Geschikt voor Xbox 360

Gerelateerde artikelgroepen Razer Thresher Tournament Edition, PC

Headset Accessoires
Klik hier voor Headset Accessoires
 
 

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.