Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Lenovo Tab 4 8

183069
Lenovo Tab 4 8 | ZA2B0057SELenovo Tab 4 8 | ZA2B0057SELenovo Tab 4 8 | ZA2B0057SELenovo Tab 4 8 | ZA2B0057SE
Beoordeling
Artikelnummer183069
FabrikantcodeZA2B0057SE
EAN code0191376165711
Fabrieksgarantie24 maanden
VerzendkostenGratis (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
Pakkende beelden
De Tab 4 8 is ontworpen voor 'cord-cutters' en is ideaal om je favoriete tv-programma's te bekijken via Amazon, Hulu of Netflix. Het 8-inch HD-beeldscherm heeft een resolutie van 1280 x 800 en een brede kijkhoek. Het resultaat? Een geweldige visuele ervaring.

Geluid dat overdondert
Met rijk en krachtig geluid helpt Dolby Atmos om van de Tab 4 8 een mobiele entertainment-hub te maken. Je geniet met of zonder hoofdtelefoon van indrukwekkend geluid dat je echt helemaal omringt, om je heen en boven.

Dun en licht
De allemansvriend Tab 4 8 is slechts 8,3 mm dik en weegt maar 320 gram en is daardoor makkelijk hanteerbaar voor jong en oud.

Krachtig en betrouwbaar
Onder de stijlvolle buitenkant van de Tab 4 8 doet een krachtige Qualcomm Snapdragon 64-bit quad-coreprocessor zijn werk. En met 2 GB RAM en 16 GB opslagruimte kan deze krachtige tablet moeiteloos alles aan wat je ervan vraagt, en meer.

Eén familie, één tablet
Laten we wel wezen: De meeste families delen hun tablets. Daarom hebben we de Tab 4 8 ontworpen voor meerdere gebruikers met elk hun eigen wensen. Iedereen in de familie kan nu over een account met eigen wachtwoord en instellingen, en social media-accounts beschikken.

Een nog kindvriendelijkere optie
Met het Kids-pakket kun je zonder zorgen de tablet delen met je kinderen. Hij heeft een schokbestendige stootrand, een schermfilter voor gevoelige ogen en leuke stickers. Inhoud die niet geschikt is voor kinderen kan worden geblokkeerd en er kan een gebruikstijd worden ingesteld. Bovendien hebben kinderen toegang tot websites die speciaal zijn gekozen door KIDOZ, een ontdekkingsplatform dat kinderen helpt leuke, onderhoudende en relevante webcontent te vinden.

Producteigenschappen Lenovo Tab 4 8

Beeldscherm

Grootte scherm
8.0 inch
Resolutie
1280 x 800 px
Type aanraakscherm
Capacitief

Netwerk

WiFi
Bluetooth

Software

Besturingssysteem
Android 7.0

Navigatie

GPS

Gewicht en omvang

Gewicht
320 gram

Gerelateerde artikelgroepen Lenovo Tab 4 8

Opladers voor mobiele apparatuur
Klik hier voor Opladers voor mobiele apparatuur
 
Tablet Hoesjes
Klik hier voor Tablet Hoesjes
 
Tablet Screenprotectors
Klik hier voor Tablet Screenprotectors
Tablet Standaards
Klik hier voor Tablet Standaards
 
Powerbanks
Klik hier voor Powerbanks
 

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.