Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Gigabyte Aorus K7 Gaming

183088
Gigabyte Aorus K7 Gaming | GK-AORUS K7Gigabyte Aorus K7 Gaming | GK-AORUS K7Gigabyte Aorus K7 Gaming | GK-AORUS K7Gigabyte Aorus K7 Gaming | GK-AORUS K7Gigabyte Aorus K7 Gaming | GK-AORUS K7
Beoordeling
Artikelnummer183088
FabrikantcodeGK-AORUS K7
EAN code4719331550165
Fabrieksgarantie24 maanden
Verzendkosten€ 4,50 (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
Superieure Cherry MX switches
Cherry RED-switches bieden een superieure respons en een geoptimaliseerde bedieningskracht. Gereduceerde activeringsafstand van 2 mm verbetert de responstijd van het toetsenbord en blijft fluisterstil tijdens gebruik.

Alle toetsen progameerbaar met on-board geheugen
Het is gemakkelijk om een willekeurige toets in te stellen voor elke gewenste macro of combinatie. En met ingebouwd geheugen kunt u bijna onbeperkte profielen instellen.

Full range anti-ghosting
De AORUS K7 maakt gebruik van het revolutionaire anti-ghostingmatrix switchontwerp en biedt Anti-Ghosting op alle delen van het toetsenbord. (N-Key Rollover) Domineer de concurrentie met het voordeel en de veelzijdigheid om meerdere toetsaanslagen tegelijk in te kunnen voeren.

Verstelbaar standaard
Door het toetsenbord stevig en stabiel te houden tijdens intense spelbedieningen, kunnen de grote rubberen voetjes precies op uw meest comfortabele hoogte worden afgesteld door het ronde tandwiel te draaien. Elke voet kan onafhankelijk worden aangepast voor speciale behoeften.

On the fly backlight en multimedia
De handige functiekeuzeknoppen bieden directe mediabediening en stellen u in staat het achtergrondverlichtingsschema eenvoudig aan te passen.

RGB Fuision, per toets 16.7M aanpasbare kleuren
Elke toets kan worden aangepast aan uw spelstijl met vrijwel onbeperkte kleurbelichtingsopties en aanpasbare lichteffecten die in het interne geheugen van het toetsenbord kunnen worden opgeslagen.

Producteigenschappen Gigabyte Aorus K7 Gaming

Toetsenbord kenmerken

Polssteun
Numeriek toetsenblok

Poorten & interfaces

Aantal USB poorten
0

Design

Backlight
LCD Scherm

Kenmerken

Combinatieset
Mechanisch
Type switches
Cherry MX Red
Multimedia sneltoetsen

Gewicht en omvang

Gewicht
0 g

Gerelateerde artikelgroepen Gigabyte Aorus K7 Gaming

Muizen
Klik hier voor Muizen
 
Game Headsets
Klik hier voor Game Headsets
 
Game Muismatten
Klik hier voor Game Muismatten

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.