Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Creative WebCam SoundblasterX Senz3D

183379
Creative WebCam SoundblasterX Senz3D | 73VF081000000Creative WebCam SoundblasterX Senz3D | 73VF081000000Creative WebCam SoundblasterX Senz3D | 73VF081000000
Beoordeling
Artikelnummer183379
Fabrikantcode73VF081000000
EAN code5390660190650
Fabrieksgarantie24 maanden
VerzendkostenGratis (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
Webcam met dieptewaarneming met videostreaming (hoge FPS)
Ontdek nieuwe manieren om te communiceren met de BlasterX Senz3D. Met gezichtsherkenning kunt u zich aanmelden aan uw pc met uw gezicht. Scan een echt object of uw gezicht en er wordt een 3D-versie gecreëerd die gedeeld kan worden met uw vrienden. Wissel naadloos van achtergrond voor een diepere betrokkenheid in uw virtuele gameplay.

Wijzig de manier waarop u communiceert met uw wereld
BlasterX Senz3D is een glimp in de toekomst. Het is een intelligente webcam die voorzien is van geavanceerde knowhow en technologie. Net zoals een menselijk oog, is er dieptewaarneming en wordt menselijke beweging gevolgd. De webcam heeft drie lenzen om de visuele gegevens vast te leggen: een RGB-camera, een infrarood camera en een laserprojector. Om deze visuele gegevens vast te leggen, werken deze lenzen samen met Intel® RealSenseT-technologie om te kunnen reageren op uw gezichtsuitdrukkingen en lichaamstaal.

Volgen van gebaren
Met 22 punten voor het volgen van handen en gewrichten, volgt de Senz3D de coördinatie zoals een spiegelreflectie. Wanneer u met uw hand wuift, in uw hand bokst en met uw vinger veegt, kunt u genieten van een geheel nieuw niveau van onderdompeling en betere controle tijdens het spelen.

Producteigenschappen Creative WebCam SoundblasterX Senz3D

Prestatie

Full HD

Design

Kleur
Zwart
Montagewijze
Klem
Interface
USB 3.0

Gewicht en omvang

Gewicht
350 g

Audio

Microfoon

Kenmerken

Maximale resolutie
1920 x 1080 pixels

Beveiliging

Bewegingsdetectie

Links met betrekking tot Creative WebCam SoundblasterX Senz3D

.   http://nl.creative.com/p/web-cameras/blasterx-senz3d


Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.