Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Creative MuVo 2C Wireless BT

183387
Creative MuVo 2C Wireless BT | 51MF8250AA001
Beoordeling
Artikelnummer183387
Fabrikantcode51MF8250AA001
EAN code5390660190735
Fabrieksgarantie24 maanden
Verzendkosten€ 4,50 (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
Waterbestendige Bluetooth-luidspreker zo groot als de palm van uw hand met een ingebouwde MP3-speler
Met een waterbestendig omhulsel dat past in de palm van uw hand laat de Creative MUVO 2c u tijdens al uw avonturen genieten van uw epische nummers. Met een levensduur van de batterij van 6 uur en afmetingen die passen in de palm van uw hand, kunt u uw muziek erg luid afspelen terwijl u buiten allerlei leuke activiteiten doet. Verbinden met de MUVO 2c is eenvoudig. Maak eenvoudig verbinding via een host of invoerbronnen, inclusief Bluetooth-connectiviteit. U kunt ook twee MUVO 2c-luidsprekers draadloos met elkaar verbinden voor een bredere stereo-ervaring en grootse geluidsprestaties.

Neem uw muziek overal met u mee
Een matig gewicht van 159g betekent dat de MUVO 2c u niet zal afremmen. Omdat hij licht en draagbaar is, kunt u hem zonder probleem meepakken op avontuur.

Groots geluid, kleine verpakking
De MUVO 2c beschikt over een grote passieve radiator om geweldige basprestaties te verzekeren. Met een in huis afgestelde luidsprekerdriver voor het volledige bereik, kunt u rekenen op deze handige luidspreker die zorgt voor een geweldig geluid, waar u ook gaat.

el duizenden nummers zonder een slim apparaat
Niet voldoende ruimte op uw slim apparaat? De MUVO 2c beschikt over een ingebouwde MP3-speler waarmee u nummers kunt uploaden naar een microSD-kaart zonder dat u hierdoor ruimte op uw slimme apparaten voor moet opofferen. Met ondersteuning voor hoogkwalitatieve geluidsindelingen inclusief FLAC en WAV, WMA- en MP3-indelingen kan aan al uw luisterbehoeften worden voldaan.

geluid aanpassen op dmanier waarop u het wilt
Uw USB-poort kan u verbazen met een beter geluid dan u zou verwachten. Sluit de MUVO 2c aan via de USB-poort en voeg uw persoonlijke touch toe aan uw luisterervaring via de Sound Blaster Control Panel. Met toegang tot een aantal parameters, kunt u uw geluidsprofielen aanpassen zoals u zelf wil.
Voor nog meer veelzijdigheid beschikt de MUVO 2c ook over een microSD-kaartlezer waarmee u uw muziek, video's en persoonlijke gegevens kunt verplaatsen tussen uw PC en geheugenkaart.

Producteigenschappen Creative MuVo 2C Wireless BT

Accuduur
6 uur

Design

Kleur
Red

Gewicht en omvang

Gewicht
159 g
Breedte
67 mm
Diepte
93 mm

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.