Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Sharkoon Shark Force Pro Zwart

184352
Sharkoon Shark Force Pro Zwart | 4044951017119Sharkoon Shark Force Pro Zwart | 4044951017119Sharkoon Shark Force Pro Zwart | 4044951017119Sharkoon Shark Force Pro Zwart | 4044951017119Sharkoon Shark Force Pro Zwart | 4044951017119
Beoordeling
Artikelnummer184352
Fabrikantcode4044951017119
EAN code4044951017119
Fabrieksgarantie24 maanden
VerzendkostenGratis (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier






Besteller met een upgrade
Of het nu op kantoor is of tijdens het gamen, ongeacht of de kleur wit, roze, groen of zwart is - de SHARK FORCE gamingmuis van Sharkoon staat altijd bekend om zijn veelzijdige uiterlijk, doorzettingsvermogen en gebruikersvriendelijkheid. Met de komst van de SHARK FORCE PRO heeft de serie een upgrade gekregen! De SHARK FORCE PRO biedt nieuwe kleurenversies, meer DPI, een nieuw symmetrisch ontwerp en stijlvolle verlichting op de onderkant van de muis.

Nieuw ontwerp, nieuwe mogelijkheden
Met zijn nieuwe symmetrische ontwerp ziet de SHARK FORCE PRO er klassiek en elegant uit zonder in te leveren op karakter. Het is geschikt voor zowel rechts- als linkshandigen, maar ook voor mensen die waarde hechten aan een optimale ergonomie. Het rubberen oppervlak voelt goed in de hand en elke klik wordt herkend, zelfs na urenlang hectisch gebruik, dankzij de bewezen Omron-schakelaars in beide muisknoppen.



Bewezen lay-out, meer DPI
De SHARK FORCE PRO biedt in totaal zes muisknoppen: de linker en rechter muisknoppen worden aangevuld via twee platte, gemakkelijk bereikbare duimknoppen aan de zijkant. Natuurlijk is het muiswiel ook klikbaar. Met een extra knop op het oppervlak kunnen vier DPI-stappen tot maximaal 3.200 DPI worden doorlopen. Het SHARK FORCE-logo dient ook als een indicator en licht op voor elke geselecteerde stap tot de maximale waarde.

Niet zomaar één, het is de jouwe!
De stijlvolle verlichting op de onderkant van de muis is een echte blikvanger en past altijd bij de gekozen kleurensfeer van zijn omgeving. Net als de SHARK FORCE is de SHARK FORCE PRO ook verkrijgbaar in individuele kleuren. Kies er niet zomaar één, maar kies welke het beste bij jou past - in oranje, zwart, groen, rood of wit!


Producteigenschappen Sharkoon Shark Force Pro Zwart

Gewicht en omvang

Gewicht tuning

Kenmerken

Draadloos
Resolutie sensor
3200 dpi
Programmeerbare knoppen
6 x
Instelbare handpalmsteun

Design

Verlichting

Processor

Type
Optisch

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.