Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

DrayTek Vigor 2862ac Annex A

184772
Beoordeling
Artikelnummer184772
FabrikantcodeV2862AC-A
EAN code4712909125468
Fabrieksgarantie36 maanden
VerzendkostenGratis (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
Vigor 2862 Series VDSL / ADSL Router-firewall
De Vigor 2862-serie is DrayTeks nieuwe toonaangevende router / firewall. Dit is wat ze de 'Ultimate DSL-router' hebben genoemd, die zowel ADSL als VDSL (BT Infinity / FTTC) ondersteunt en boordevol functies op professioneel niveau om de veiligheid, flexibiliteit en functionaliteit te verbeteren, waardoor het ideaal is als uw standaardrouter voor bijna elk scenario .

Naast ADSL / VDSL-ondersteuning kunnen alternatieve WAN-poorten in plaats daarvan connectiviteit bieden met Ethenet-feeds (Gigabit WAN2 kan worden omgezet met LAN-poort 5 *), secundaire xDSL-modems of een 3G / 4G mobiele service met behulp van een ondersteunde USB-adapter (of er is de Vigor 2862Ln model met 3G / 4G / LTE ingebouwd). Deze meerdere LAN-feeds kunnen worden gecombineerd voor failover- of load-balancing.

Deze nieuwste router-serie biedt ondersteuning voor andere professionele functies zoals VLAN-tagging, QoS (Quality of Service Assurance), hoge beschikbaarheid, DNS-filter, Policy Based Routing en gebruikerstoegangsbeheer. Hotspot-functies met aanpasbare branding en formulering die kunnen worden toegepast op VLAN's en SSID's van het gastnetwerk. Als u DrayTek Wireless Access Points implementeert, kan de Vigor 2862 fungeren als de Central Management-controller. 

Een 5-poorts Gigabit Ethernet-switch aan de LAN-zijde biedt snelle verbinding voor uw server, andere lokale pc's of voor uplink naar een grotere Ethernet-switch. Uitgebreide beveiligingsfuncties omvatten inhoudsfiltering, webtoepassingen en een op objecten gebaseerd firewallbeheersysteem. Poort 5 is omschakelbaar met 'WAN2' om het te gebruiken als een Ethernet WAN-poort in plaats van een LAN-poort .

Producteigenschappen DrayTek Vigor 2862ac Annex A

POTS (Analoog)
ISDN
USB host
VoIP
IPv6

Netwerk

Gigabit LAN
Aantal LAN poorten (RJ45)
4

Gerelateerde artikelgroepen DrayTek Vigor 2862ac Annex A

Netwerkkabels RJ45
Klik hier voor Netwerkkabels RJ45
 
Accesspoints & Bridges
Klik hier voor Accesspoints & Bridges
 

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.