Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

StarTech HDMI over Wireless Extender, 20

185067
StarTech HDMI over Wireless Extender, 20 | ST121WHDS
Beoordeling
Artikelnummer185067
FabrikantcodeST121WHDS
EAN code0065030865531
Fabrieksgarantie24 maanden
VerzendkostenGratis (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
Met deze HDMI® over wireless extenderkit kunt u uw HDMI-videosignaal draadloos verlengen naar een verder gelegen plaats, op max. 20 m afstand. U kunt uw laptopcomputer uitbreiden of spiegelen voor het delen van niet-gecomprimeerde video, documenten, muziek en foto's in full HD. Perfect voor het delen van ideeën met uw collega's op een scherm of projector in een vergaderruimte.

Elimineer kabels met draadloze video die eenvoudig te installeren is
Draadloze video is een handig alternatief voor traditionele koperen videokabels. Het is budgetvriendelijk omdat u de installatiekosten van een dure kabelinfrastructuur bespaart. Bovendien hoeft u niet door uw wanden te boren.

Deze draadloze video-extender is eenvoudig te installeren en gebruiken, dankzij plug & play-installatie. U hoeft alleen de videokabels aan te sluiten en de extender in te schakelen. Een pure hardwareoplossing waarvoor geen software of stuurprogramma's noodzakelijk zijn. De gecombineerde kit bevat zowel de zender als de ontvanger. Zo behoren de problemen en kosten van de aanschaf van meerdere apparaten voor één taak tot het verleden.

Bovendien kunt u met de meegeleverde klittenbandmontagestrips de zender en ontvanger op bijna elk oppervlak monteren, zoals wanden of zelfs op de achterkant van uw scherm.

Probleemloze draadloze video, zonder compromissen
De extender is perfect voor zichtbare applicaties op korte afstand. Zo kunt u uw scherm overal waar u dat wilt installeren, in tegenstelling tot vaste oplossingen waardoor u compromissen moet sluiten voor de opstelplaats van uw scherm, vanwege de beschikbare bekabeling.

Dankzij de probleemloze bediening hebt u geen A/V-technicus meer nodig om deze extender te gebruiken. Het is een geweldige oplossing is voor commerciële toepassingen zoals winkeletalages en lobby's alsmede zorg- en opleidingsinstellingen.

Snelle en veilige HD-prestatie
Met ondersteuning van high-definition resoluties tot 1080p is deze HDMI over wireless extender geschikt voor bijna elke externe videoapplicatie op afstand. De draadloze extender zendt bij 60 Hz, zodat u uw 7.1 audio en video kunt verlengen naar een verder gelegen plaats met minder dan 100 milliseconden latentie, waardoor deze extender geschikt is voor interactieve applicaties zoals videogames. Om uw video-overdracht te beveiligen, maakt de extender gebruik van AES-128 versleuteling.

NB: Voor optimale prestaties moeten de zender en ontvanger zich in elkaars gezichtsveld bevinden.

De ST121WHDS wordt gedekt door een 2-jarige garantie en gratis levenslange technische ondersteuning van StarTech.com.

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.