Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Sharkoon PureWriter RGB Red Switches

185255
Sharkoon PureWriter RGB Red Switches | 4044951021468Sharkoon PureWriter RGB Red Switches | 4044951021468
Beoordeling
Artikelnummer185255
Fabrikantcode4044951021468
EAN code4044951021468
Fabrieksgarantie24 maanden
Verzendkosten€ 4,50 (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
Great Value Award mei 2019: Dit product biedt een uitstekende prijs-prestatieverhouding. De koper krijgt veel waar voor zijn geld; het product werkt als beloofd. Mogelijk is het functioneel beperkter of vertoont het ruwe kantjes, maar de prijs maakt dat goed.




PureWriter RGB - Compact, licht en ultra-elegant in 16,8 miljoen kleuren
Met de tijdloze, elegante PureWriter RGB presenteert Sharkoon een toetsenbord voor alle gelegenheden. Naast innovatieve, mechanische schakelaars in en continu aanpasbare RGB-verlichting in 16,8 miljoen kleuren. Het frameloze toetsenbord is slechts 436 mm lang, 127 mm breed en 23 mm hoog wanneer de voeten zijn ingeklapt, waardoor deze zo vlak mogelijk is. Met een gewicht van slechts 642 gram plus met twee USB-kabels in 50 cm en 150 cm lengte, is het extreem gemakkelijk te vervoeren en overal te gebruiken, ongeacht of u onderweg bent, thuis of op kantoor.

Puur typplezier voor schrijvers
Veel schrijvers willen vooral de blauwe schakelaars niet missen. Met een afstand tot een activeringspunt van slechts 1,5 mm, plus hoorbaar klik- en schakelpunt, is een moeiteloos gebruik met het aangename typemachine-gevoel gegarandeerd. De vlakke hoogte van het toetsenbord ondersteunt ergonomisch gebruik, zelfs zonder palmsteun. Dankzij de lange levensduur van minimaal 50 miljoen toetsaanslagen kunnen tienduizenden pagina's worden ingevoerd - zelfs in een donkere omgeving met de continu aanpasbare RGB-verlichting.


Puur genieten voor gamers
Naast individuele verlichting in 16,8 miljoen kleuren kunnen gamers zich verheugen op een scala van lichteffecten en de optie om de individuele verlichtingsset van elke afzonderlijke toets op te slaan in vier profielen. Alle instellingen kunnen snel en eenvoudig worden gemaakt zonder software. De PureWriter RGB biedt natuurlijk alle essentiële gamingfuncties met n-key rollover, anti-ghosting-toetsen en een polling-snelheid van 1.000 Hz. Met zijn voorgeprogrammeerde multimediatoetsen kunt u op elk gewenst moment de juiste soundtrack selecteren en bedienen of comfortabel op het web surfen. De rode schakelaars hebben ook een afstand tot het bedieningspunt van 1,5 mm en leveren zelfs bij het minste contact een waardevol millisecondenvoordeel op bij hectische spelsituaties. Omdat ze volledig feedbackloos zijn, kun je gemakkelijk in het spel wegzakken zonder enige verstoring.

Producteigenschappen Sharkoon PureWriter RGB Red Switches

Toetsenbord kenmerken

Polssteun
Toetsenbordindeling
QWERTY
Taal toetsenbord
Amerikaans Engels
Vingerafdruklezer
Numeriek toetsenblok

Poorten & interfaces

Aantal USB poorten
0

Kenmerken

Kleur
Zwart

Design

Backlight
LCD Scherm
Backlight-kleur
Multi kleuren

Kenmerken

Toetsenbord formaat
Volledige grootte (100%)
Aansluiting
USB Type-A
Snoerlengte
1.5 m
Combinatieset
Mechanisch
Type switches
Kailh
Rollover
N-Key Rollover
Anti-ghosting
onbekend
Multimedia sneltoetsen

Beeldscherm

Backlight type
RGB LED

Gewicht en omvang

Breedte
436 mm
Diepte
127 mm
Hoogte
23 mm
Gewicht
642 g

Prestatie

Connectiviteitstechnologie
Bedraad

Gerelateerde artikelgroepen Sharkoon PureWriter RGB Red Switches

Muizen
Klik hier voor Muizen
 
Game Headsets
Klik hier voor Game Headsets
 
Game Muismatten
Klik hier voor Game Muismatten

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.