Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Ezviz ezWireless KIT (max 8 camera's)

186511
Ezviz ezWireless KIT (max 8 camera's) | CS-BW2824-B1E10
Beoordeling
Artikelnummer186511
FabrikantcodeCS-BW2824-B1E10
EAN code6970443212725
Fabrieksgarantie24 maanden
VerzendkostenGratis (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
Veilig dankzij Ezviz
De NVR en 4 Husky Air Outdoor camera's beveiligen heel je huis, ook als je op vakantie bent. De voordelige bundel zorgt ervoor dat je eenvoudig alle plekken rondom je huis kunt beveiligen en de beelden vervolgens op kunt slaan.

De Husky Air
De Ezviz Husky's zijn zeer complete beveiligingscamera's. Zo beschikken ze over een sirene, een flitslicht en zijn ze voorzien van twee grote antenne's zodat je Wifi signaal beter ontvangen wordt.

De NVR
De Ezviz NVR is de centrale opslaglocatie van jouw Ezviz beveiligingssysteem. De NVR slaat de beelden op van alle Ezviz camera's die je in huis hebt. De harde schijf van 1 TB zorgt ervoor dat je zelfs op vakantie kunt gaan zonder iets te missen.

Handig om te weten
De Ezviz Husky Air en de NVR hebben beide een goede internetverbinding nodig om goed te kunnen werken. Zorg er dus voor dat het Wifi signaal sterk genoeg is op de plek waar deze zich bevinden. De camera's worden geleverd met een montagekit, zodat je ze op iedere gewenste plek op kunt hangen.

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.