Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

EK Water Blocks EK-KIT G280

187085
EK Water Blocks EK-KIT G280 | 3831109863589EK Water Blocks EK-KIT G280 | 3831109863589EK Water Blocks EK-KIT G280 | 3831109863589EK Water Blocks EK-KIT G280 | 3831109863589EK Water Blocks EK-KIT G280 | 3831109863589
Beoordeling
Artikelnummer187085
Fabrikantcode3831109863589
EAN code3831109863589
FabrieksgarantieGeen
VerzendkostenGratis (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
Details
De EK-KIT G280 is de ultieme waterkoelset voor alle gebruikers die willen profiteren van hun 5,25-inch schijfposities tegen de beste prijs-prestatieverhouding op de markt! Alles wat u nodig hebt om uw eerste custom loop samen te stellen. Je moet je geen zorgen maken over compatibiliteitsproblemen of nerveus zijn over de juiste hoeveelheid fittingen of buislengte. Als u een beginner bent, is dit de plek om te beginnen!

Deze kit bevat de volgende componenten, geselecteerd uit EKWB's brede assortiment kwaliteitsproducten:

EK-Supremacy MX
Een universeel CPU-waterblok dat past op alle moderne CPU-sockets met een universeel montagemechanisme dat een foutpreventie en gereedschaploze installatie biedt. Het resultaat is een eenvoudige installatie die keer op keer perfecte prestaties levert. Gebouwd op dezelfde koelmotor als EK-Supremacy EVO biedt het dezelfde geweldige hydraulische prestaties en bijna identieke thermische prestaties.

EK-CoolStream PE 280 radiator
Deze radiator geeft de kit zijn naam - biedt de beste koelcapaciteit in de 45 mm dikke radiatorklasse: dubbele koperen koelvinnen zorgen voor een enorm oppervlak, terwijl de parallelle stroomkoeling kamers de hydraulische stromingsweerstand tot een minimum beperken. Gebouwd voor EK-Vardar 140 mm hoge statische drukventilatoren, deze radiatoren zijn geoptimaliseerd voor maximale warmtedissipatie over het gehele werkingsbereik van de ventilator, waardoor uitzonderlijke prestaties worden geleverd bij zowel lage als hoge luchtstroomwerking.

EK-Vardar
Een industriële computer-koelventilator met hoge statische druk, ontworpen en gebouwd in de eerste plaats voor computer-waterkoelsystemen met de hoogste prestaties. EK-Vardar is gewoon de beste keuze voor computerradiatorkoeling omdat het ongeëvenaarde prestaties levert over het gehele werkingsbereik.

EK-DBAY D5 PWM MX (inclusief pomp)
Dit is een voordelige variant van EK-DBAY D5 met hoge prestaties. Het heeft hydraulisch verbeterde pomptop (slakkenhuis) voor de waterpomp van de D5-serie met een geïntegreerd reservoir. Dit type ontwerp maakt het gebruik van twee 5,25 "drive bay-slots mogelijk om meer ruimte te bieden voor andere componenten bij beperkte ruimte. Gemaakt van spuitgegoten transparant MABS-polymeer, garandeert dit robuuste monoblockontwerp maximale betrouwbaarheid en stijfheid!

EK-DuraClear
2 meter EK-DuraClear hoogwaardige heldere PVC-buizen zijn inbegrepen. Het is gegarandeerd vrij van problemen met weekmakeruitloging en heeft langdurige helderheid. 2 meter slang is meer dan genoeg voor een complete lus en u blijft voldoende reserve over om meer vloeistofkoelende onderdelen toe te voegen of om uw lus om te leiden indien nodig.

EK-CryoFuel Clear
Dit is een puur, niet-toxisch koelmiddel op basis van een chemische formule waarvoor patent is aangevraagd, waardoor er geen sedimenten in de vloeistofkoellus kunnen ontstaan. Het concentraat van 100 ml moet worden gemengd met gedestilleerd water in een verhouding van 1: 9 tot 1L kant-en-klaar koelmiddel. Om het mengen van het concentraat met gedestilleerd gemakkelijker te maken, beveelt EK het gebruik van een vulfles aan (niet inbegrepen) die ook is ontworpen om een loopvulproces veel gemakkelijker te maken.

De kit is eenvoudig te installeren, te gebruiken en te onderhouden, een grondige installatiehandleiding is inbegrepen. Elk item in deze kit kan afzonderlijk worden gekocht, verdere beschrijvingen en specificaties van individuele artikelen zijn te vinden in EK webshop.

De meeste componenten zijn voorgemonteerd, wat resulteert in een snelle en pijnloze installatieprocedure. Na installatie is deze kit een volledig op maat gemaakte lusoplossing. Het kan worden geüpgraded met extra waterblokken en componenten, zoals extra radiatoren.

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.