Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Kensington Ultimate Presenter

187616
Kensington Ultimate Presenter | K75233EUKensington Ultimate Presenter | K75233EUKensington Ultimate Presenter | K75233EUKensington Ultimate Presenter | K75233EUKensington Ultimate Presenter | K75233EUKensington Ultimate Presenter | K75233EUKensington Ultimate Presenter | K75233EU
Beoordeling
Artikelnummer187616
FabrikantcodeK75233EU
EAN code5028252512091
Fabrieksgarantie24 maanden
VerzendkostenGratis (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
Aanwijzer zonder laser
De digitale aanwijzer zonder laser is duidelijk zichtbaar op elk presentatiescherm, inclusief traditionele projectieschermen, televisieschermen, ledschermen en smartboards. De Ultimate Presenter overwint de beperkingen en bezwaren van traditionele laseraanwijzers zoals wegvallen op sterk verlichte schermen of een potentieel veiligheidsrisico vormen.

Virtuele-aanwijzertechnologie
Digitale vituele-aanwijzertechnologie werkt zoals een draadloze muis: de aanwijzer van de Ultimate Presenter wordt bij de eerste keer klikken op het midden van het scherm georiënteerd en beweegt op basis van uw handbewegingen, zodat u overal in de ruimte kunt presenteren en niet rechtstreeks met de aanwijzer naar een presentatiescherm hoeft te wijzen. Bovendien is de aanwijzer op meerdere presentatieschermen tegelijk zichtbaar. De Ultimate Presenter is het ideale presentatiehulpmiddel voor vergaderruimten en auditoriums met meerdere schermen, of onlinevergaderingen met deelnemers op afstand.

Veelzijdig hulpmiddel voor dynamische interactieve presentaties
De Ultimate Presenter kan naar een specifieke locatie op het scherm wijzen, vergroten om in te zoomen op meer gedetailleerde dia-inhoud of klikken met de muis om een video af te spelen of een webkoppeling te openen.

Ergonomisch goedgekeurd design
Het comfortabel vormgegeven design is speciaal bedoeld voor maximaal comfort en minimale polsbeweging, en beschikt over een intuïtieve bediening met 4 knoppen zonder ingewikkelde instructies vooraf.

2,4 GHz-ontvanger met MicroSD-kaart
De ontvanger biedt een Plug & Play-gebruikerservaring, past in een standaard-USB-poort, biedt een draadloos bereik van maximaal 20 meter en wordt geleverd inclusief MicroSD-kaart waarop u uw presentaties en andere bestanden kunt opslaan. Plaats de ontvanger rechtstreeks in het hostapparaat (bijvoorbeeld laptop, desktopcomputer) voor optimaal draadloos bereik. Werkelijk draadloos bereik kan verschillen door de gebruikersinstellingen en omgevingsomstandigheden.

Compatibiliteit
Werkt met zowel Windows als Mac. Ondersteunt toonaangevende presentatiesoftware, zoals PowerPoint, Keynote, Adobe PDF en Google Presentaties voor flexibiliteit in uw digitale wereld. Zorgt ervoor dat deelnemers op afstand de aanwijzer op hun scherm zien wanneer ze hulpmiddelen voor onlinevergaderingen gebruiken zoals WebEx, GoToMeeting, Skype of join.me.

Voeding en opslag
De Ultimate Presenter werkt met twee standaard-AAA-batterijen (meegeleverd) en wordt geleverd in een handig bewaarzakje voor bescherming onderweg.

Producteigenschappen Kensington Ultimate Presenter

Kenmerken

Presenteer functies
Laseraanwijzer, Afstandsbediening
Kleur
Zwart
Aantal knoppen
4
Draadloze technologie
RF Draadloos
Aansluitbereik
20 m

Netwerk

Frequentieband
2.4 GHz

Verbinding

Meegeleverde ontvanger

Overig

Opberg etui

Energie

Batterijen meegeleverd

Accu

Type batterij
AAA

Gewicht en omvang

Breedte
39.6 mm
Diepte
42.4 mm
Hoogte
111 mm
Gewicht
58 g

Verpakking

Breedte verpakking
133.4 mm
Hoogte verpakking
202.2 mm
Diepte verpakking
73.66 mm
Gewicht verpakking
181.4 g

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.