Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

LEXMARK MS321dn printer

187853
Beoordeling
Artikelnummer187853
Fabrikantcode36S0110
EAN code0734646635967
Fabrieksgarantie12 maanden
VerzendkostenGratis (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
De definitie van duidelijk leesbare tekst
Sommige laserprinters hebben moeite met het afdrukken van grijze tekst die goed leesbaar is. Dat geldt echter niet voor de MS320-serie. Dankzij de innovatieve technologie voor lettertype-omtrekken is zelfs de kleinste grijze tekst haarscherp en helder.

Energiezuinig
Met functies voor energiebeheer die het energieverbruik verminderen, of de printer nu actief is of in de slaapstand staat, is elke bespaarde watt mooi meegenomen. Een lagere verhittingstemperatuur en automatisch beheer van de processorkernen op basis van de belasting helpen te voldoen aan de strenge vereisten voor ENERGY STAR 2.0. Dat is gunstig voor het milieu én voor uw budget.

Prestaties voor een goede prijs
Druk af in zwart-wit met maximaal 36 pagina's per minuut, met standaard dubbelzijdig afdrukken, voor een betaalbare prijs. Duurzaamheid en onderdelen met een lange levensduur houden bovendien de onderhoudskosten laag.

Uitgebreide beveiliging
Lexmark's veelomvattende opvatting van productbeveiliging is bepalend voor het ontwerp en de ontwikkeling van ons hele productassortiment. Onze beveiligingsfuncties helpen u uw gegevens te beveiligen, in het document, in het apparaat, in het netwerk en alles daartussenin. Daarom heeft Keypoint Intelligence - Buyers Lab aan Lexmark de prestigieuze BLI PaceSetter-onderscheiding voor Document Imaging Security toegekend. En met dit Lexmark product bent u voorbereid op GDPR.

Klaar wanneer u dat bent
De printers van Lexmark zijn robuust en betrouwbaar en zijn gemaakt om te werken op elke locatie, van showroom tot magazijn, met weinig tussenkomst van de gebruiker. Blijf doorwerken dankzij onderdelen met een lange levensduur en vervangende cartridges met een rendement van wel 15.000 pagina's.

Veelzijdige mediaverwerking
Afdrukken wat u wilt, in het formaat dat u wilt. De meegeleverde papierlade is aan te passen voor papierformaten van A6 tot Legal, terwijl de multifunctionele invoer voor 100 vel ook kleinere media en enveloppen accepteert, zodat u nog meer mogelijkheden voor ontwerp en uitvoer hebt.

Producteigenschappen LEXMARK MS321dn printer

Afdrukken

Dubbelzijdig Printen
Printsnelheid
36.0 ppm
Tijd tot 1e afdruk
6.5 s
Aanbevolen Printvolume
6000 per maand

Kenmerken

Gebruiksindicatie (max.)
50000 per maand

Afdrukken

Max. Papierformaat
A4

Netwerk

NFC

Invoer- & uitvoercapaciteit

Aantal Invoerlades
1
Capaciteit 1e invoerlade
300 vel

Poorten & interfaces

USB-aansluiting

Netwerk

LAN Aansluiting
Mobiele printing technologieën
Apple AirPrint

Prestatie

Geheugen
512 MB
Geluidsproductie
54 dB

Netwerk

WiFi

Design

LCD Scherm
Monochroom

Energie

Stroomverbruik (gebruik)
520.0 Watt
Stroomverbruik (stand-by)
7.0 Watt

Gewicht en omvang

Afmetingen (BxDxH)
430x470x376 mm
Gewicht
13.90 kg

Gerelateerde artikelgroepen LEXMARK MS321dn printer

USB kabels & adapters
Klik hier voor USB kabels & adapters
 
Papier
Klik hier voor Papier
 

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.