Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

PocketBook Touch HD 2 dark chocolate

187871
PocketBook Touch HD 2 dark chocolate | PB631-2-X-WWPocketBook Touch HD 2 dark chocolate | PB631-2-X-WWPocketBook Touch HD 2 dark chocolate | PB631-2-X-WWPocketBook Touch HD 2 dark chocolate | PB631-2-X-WWPocketBook Touch HD 2 dark chocolate | PB631-2-X-WW
Beoordeling
Artikelnummer187871
FabrikantcodePB631-2-X-WW
EAN code7640152094651
Fabrieksgarantie24 maanden
VerzendkostenGratis (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
Samen met de perfecte schermkenmerken en audiofuncties, beschikt de nieuwe PocketBook Touch HD 2 over SMARTlight, dat een soepele lichtbalans garandeert voor dag en nacht harmonieus lezen. De SMARTlight-technologie biedt een meer holistische benadering van het comfort en de veiligheid van lezen. Door een tweedimensionale aanpassing is het mogelijk om niet alleen de helderheid, maar ook de kleurtemperatuur van de frontverlichting af te stemmen.

Er zijn twee modi voor SMARTlight-aanpassing. De automatische, die standaard is ingesteld, werkt afhankelijk van het tijdstip op de dag en houdt rekening met menselijke bioritmen. Het biedt een optimale variant van verlichting: zacht en warm voor ontspannen lezen in de avond of intensiever voor de actievere uren van de dag. Op deze manier biedt SMARTlight constant de meest harmonieuze lichtomstandigheden die een uitzonderlijke leeservaring bieden. Voor diegenen die de frontlight-instellingen persoonlijk willen beheren en op basis van hun individuele voorkeuren, is er ook een handmatige modus.

Producteigenschappen PocketBook Touch HD 2 dark chocolate

Geheugen
512 MB
Geheugenslot
MicroSD
Navigatieknoppen

Beeldscherm

Schermformaat
6.0 "
Resolutie
1448x1072 px
Touchscreen

Design

Verlichting

Geheugen

Intern geheugen
8 GB

Design

Kleur
N

Gewicht en omvang

Gewicht
180 g

Netwerk

WiFi

Gerelateerde artikelgroepen PocketBook Touch HD 2 dark chocolate

Ebook Accessoires
Klik hier voor Ebook Accessoires
 
 

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.