Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Predator Gaming Keyboard Aethon 500

188346
Predator Gaming Keyboard Aethon 500 | NP.KBD1A.01QPredator Gaming Keyboard Aethon 500 | NP.KBD1A.01QPredator Gaming Keyboard Aethon 500 | NP.KBD1A.01Q
Beoordeling
Artikelnummer188346
FabrikantcodeNP.KBD1A.01Q
EAN code4713883645119
Fabrieksgarantie24 maanden
Verzendkosten€ 4,50 (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
De Acer Predator Aethon 500 vormt een naadloze link tussen speler en randapparatuur. Misschien ligt het aan de N-key rollover, de RGB van 16,8M of de algehele feel. hoe dan ook, in jouw handen is dit een instrument voor de overwinning.

Tactische precisie met lange levensduur
Voel het verschil met elke druk op de blauwe mechanische switchtoetsen. Dit toetsenbord met een levensduur van 70 miljoen toetsaanslagen biedt het tactische voordeel dat het verschil tussen winnen of verliezen kan betekenen.

Verlicht je toetsen zoals jij wilt
Je hebt keus uit 16,8 miljoen kleuren voor de verlichting van je toetsenbord - met de optie om de backlight voor elke afzonderlijke toets aan te passen. Vervolgens kun je experimenteren met de 9 verlichtingspresets of zelf je eigen presets maken.

Mis geen aanslag
Op spannende momenten kan een gemiste toets 'game over' betekenen. Dankzij volledige N-key rollover kun je zoveel toetsen indrukken als je wilt - ook tegelijkertijd.

Elegantie en functionaliteit
Een prachtige frontplaat van geanodiseerd aluminium, een afneembare magnetische polsrust voor maximaal comfort en gemakkelijk toegankelijke mediabediening zodat je geen gamesessie hoeft te onderbreken.

De overwinning zit in de toetsen
Kies met de gamemodusknop de juiste configuratie voor elke situatie. Maak een keuze uit vijf profielen voor vijf speciale macrotoetsen (25 in totaal) en schakel verschillende RGB-instellingen in- of uit.

Producteigenschappen Predator Gaming Keyboard Aethon 500

Toetsenbord kenmerken

Polssteun
Toetsenbordindeling
QWERTY
Numeriek toetsenblok

Poorten & interfaces

Aantal USB poorten
0

Design

Backlight
LCD Scherm

Kenmerken

Combinatieset
Mechanisch
Type switches
Kailh
Programmeerbare toetsen
5
Multimedia sneltoetsen

Gewicht en omvang

Gewicht
0 g

Gerelateerde artikelgroepen Predator Gaming Keyboard Aethon 500

Muizen
Klik hier voor Muizen
 
Game Headsets
Klik hier voor Game Headsets
 
Game Muismatten
Klik hier voor Game Muismatten

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.