Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

DrayTek Vigor 2862Bn VDSL2 Bonding, ADS

188511
Beoordeling
Artikelnummer188511
FabrikantcodeV2862BN-A
EAN code4712909122023
Fabrieksgarantie24 maanden
VerzendkostenGratis (binnen Nederland)
Levertijd2-3 werkdagen
Voorraadstatus
Geen voorraad
Leverancier heeft voorraad

€ 323,00

€ 266,94 excl. btw

  Stel een vraag  Verlanglijst
Professionele VDSL2 modem met beveiliging
De Draytek Vigor 2862 is een professionele ADSL2 /VDSL2 router met ingebouwde firewall die zorgt voor een razendsnelle en veilige internetverbinding. Op deze router zitten 4 Gigabit LAN poorten voor het aansluiten van uw netwerkapparatuur en er is ook een Gigabit WAN-poort aanwezig voor een tweede (back-up) internetverbinding. Wilt u over een derde internetverbinding beschikken, sluit dan een 3G of 4G dongel aan op een van de twee USB-poorten. Dankzij de failover-functie schakelt de router automatisch over naar de tweede of derde verbinding als de primaire verbinding wegvalt.

Dit model is geschikt voor VDSL2 en ADSL2 via ISDN.

Ingebouwde firewall
In de Draytek Vigor 2862 zit een uitgebreide firewall met onder andere Stateful Packet Inspection en DDoS bescherming. Schadelijke data worden tijdig gedetecteerd en onderschept voordat ze uw computer binnendringen. En wanneer een DoS aanval wordt gedecteerd zal de firewall automatisch het verkeer met de aanvaller blokkeren. Daarnaast kunt u content filtering toepassen om schadelijke of aanstootgevende websites te blokkeren op basis van opgegeven URL's of zoekwoorden.

VLAN ondersteuning
Met de VLAN functionaliteit van de Draytek V2862 kunt u aparte subnetten aanmaken voor specifieke gebruikers, denk bijvoorbeeld aan een gastennetwerk voor bezoekers. Deze kunt u doorsturen naar een speciale inlogpagina, waar ze zich kunnen aanmelden voordat zij toegang krijgen tot internet. Deze inlogpagina is te customizen zodat de layout en vormgeving aansluiten bij uw bedrijf.

VPN-netwerk
De Draytek Vigor 2862 is uitgerust met een geïntegreerde VPN-server om VPN-tunnels te creëren naar uw netwerk. Dit houdt in dat op afstand een veilige verbinding met uw netwerk kan worden gemaakt. Zo kan een thuiswerker bijvoorbeeld vanaf huis het bedrijfsnetwerk benaderen en krijgt hij toegang tot alle servers en documenten. Deze router ondersteunt maximaal 32 gelijktijdige VPN-tunnels.

AP Management via web interface
Via de web interface van de Draytek Vigor 2862 kunt u uw netwerk centraal beheren, ook wanneer u gebruikmaakt van meerdere Draytek access points. Met de functie AP management is het mogelijk om de status van maximaal 30 access points te bekijken en instellingen te wijzigen. Ook kunt u via de interface o.a. zien welke clients verbonden zijn en hoeveel bandbreedte ze verbruiken.

Producteigenschappen DrayTek Vigor 2862Bn VDSL2 Bonding, ADS

POTS (Analoog)
ISDN
USB host
VoIP
IPv6

Netwerk

Gigabit LAN
Aantal LAN poorten (RJ45)
5

Gerelateerde artikelgroepen DrayTek Vigor 2862Bn VDSL2 Bonding, ADS

Netwerkkabels RJ45
Klik hier voor Netwerkkabels RJ45
 
Accesspoints & Bridges
Klik hier voor Accesspoints & Bridges
 

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.