Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

GigaByte GeForce® GTX 1080 Ti, 11GB, Gam

188598
GigaByte GeForce<sup>®</sup> GTX 1080 Ti, 11GB, Gam | GV-N108TGAMING-11GDGigaByte GeForce<sup>®</sup> GTX 1080 Ti, 11GB, Gam | GV-N108TGAMING-11GD
Beoordeling
Artikelnummer188598
FabrikantcodeGV-N108TGAMING-11GD
EAN code4719331301637
Fabrieksgarantie36 maanden
VerzendkostenGratis (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
Wees anders. Wees uniek.
Durf op te vallen met een nette witte constructie in stijl. Gemaakt in een elegante witte afwerking met oranje accenten is de GTX 1080 Ti Gaming OC een perfecte match voor wie niet alleen een spelapparaat bouwt, maar ook een opvallend meesterwerk.

WINDFORCE 3X-koelsysteem
Het WINDFORCE 3X-koelsysteem bevat 3 unieke bladventilatoren, 5 composiet koperen warmteleidingen, een direct touch-warmtepijp, en een actieve 3D-ventilatorfunctionaliteit die samen voor een effectieve warmte-afvoer zorgen voor betere prestaties bij lagere temperaturen.

Uniek ventilatorbladdesign
De luchtstroom wordt gesplitst door de driehoekige ventilatorrand en wordt vloeiend door de 3D-streepcurve op het ventilatoroppervlak geleid, waardoor de luchtstroom doeltreffend wordt verbeterd met 23% ten opzichte van de traditionele ventilator.

3D Actieve ventilator
De actieve 3D-ventilator zorgt voor semi-passieve koeling, de ventilatoren blijven uit wanneer de GPU een ingestelde lading of temperatuur heeft voor gaming met laag vermogen. Hierdoor kunnen gamers in volmaakte stilte van hun spel genieten als het systeem licht of niet actief is.

Samengestelde warmtepijpen
De samengestelde warmtepijpen combineren zowel de thermische geleiding als de faseovergang voor een doeltreffend beheer van de warmteoverdracht tussen twee vaste interfaces waardoor het koelvermogen stijgt met 29%.

Direct touch-warmtepijpen
De zuivere koperen warmtebuizen zijn gevormd om het directe contactgebied met de GPU te maximaliseren voor een betere warmte-overdracht. De warmtepijpen raken ook een grote metalen bodemplaat aan die de VRAM-module afdekt via thermische kussens om ervoor te zorgen dat de belangrijke kernen goed gekoeld worden.

Smoorspoelen en condensatoren van Titan-X-klasse voor extreme duurzaamheid
Ontworpen met dezelfde smoorspoelen en condensatoren van topklasse als van de Titan X, levert de grafische kaart uitstekende prestaties en een langere levensduur van het systeem.

Producteigenschappen GigaByte GeForce® GTX 1080 Ti, 11GB, Gam

Processor

Chipset (GPU)
GTX 1080 Ti
GPU kloksnelheid
1506 MHz
CUDA kernen
3584
Maximum aantal monitoren
4

Geheugen

Geheugentype
GDDR5X
Geheugen kloksnelheid
11010 MHz
Geheugenbus bandbreedte
352 bit
Bus type
PCI express 3.0

Design

Koelmethode
Actief
Benodigde vrije sloten
2

Poorten & interfaces

VGA / D-Sub
Aantal VGA / D-Sub poorten
0
DVI
DVI aansluitingen
1
DVI type
DVI-D
HDMI
HDMI aansluitingen
1
DisplayPort
Mini DisplayPort
DisplayPort aansluitingen
3

Prestatie

DirectX
12
OpenGL
4.5
NVIDIA SLI Ready
DVI Dual Link ondersteuning

Energie

Voedingsadvies (enkel)
600 Watt

Algemeen

Low Profile bracket
Low Profile PCB

Kenmerken

HDCP ondersteuning

Gerelateerde artikelgroepen GigaByte GeForce® GTX 1080 Ti, 11GB, Gam

DVI / VGA kabels
Klik hier voor DVI / VGA kabels
 
PC Voedingen
Klik hier voor PC Voedingen
 
HDMI kabels
Klik hier voor HDMI kabels
DisplayPort kabels
Klik hier voor DisplayPort kabels
 
 

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.

NVIDIA®, the NVIDIA® logo, and GeForce® are trademarks and/or registered trademarks of NVIDIA® Corporation in the U.S. and other countries.


NVIDIA®, the NVIDIA® logo, and GeForce® are trademarks and/or registered trademarks of NVIDIA® Corporation in the U.S. and other countries.