Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Smanos X500 GSM/SMS/RFID Touch Alarm

188712
Smanos X500 GSM/SMS/RFID Touch Alarm | MA1002Smanos X500 GSM/SMS/RFID Touch Alarm | MA1002Smanos X500 GSM/SMS/RFID Touch Alarm | MA1002Smanos X500 GSM/SMS/RFID Touch Alarm | MA1002Smanos X500 GSM/SMS/RFID Touch Alarm | MA1002
Beoordeling
Artikelnummer188712
FabrikantcodeMA1002
EAN code8718868020673
Fabrieksgarantie24 maanden
VerzendkostenGratis (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
Het Smanos X500 systeem wordt geleverd als design product met een Touch screen toetsenbord en LCD-display voor eenvoudige, zichtbare bediening. Werkt middels een gewone simkaart met tegoed. Wanneer het alarm wordt geactiveerd zullen de door u voorgeprogrammeerde nummers een telefonische melding of sms-bericht ontvangen.

Prachtige Techniek
De keramiek-achtige afwerking, het onopvallendeTouchscreen bedieningspaneelmet kristalhelder LCD scherm maakt het hele systeem schitterend om naar te kijken en eenvoudig om te bedienen.


Tap & Go
Het systeem kan snel worden ontgrendeld door een simpele tap metde ingestelde RFID-tags.

Eenvoudig Geïdentificeerd
Elke RFID-tag en detectie zone kan worden benoemd,zodat elke persoon en iedere zone eenvoudig geïdentificeerdkan worden in het geval van een geactiveerd alarm.

Telefoon in Vermomming
Door middel van een simkaart werkt de X500 ook als een gewone telefoon. Eenvoudig bellen via het bedieningspaneel en praten! Ook kan een snel kiesnummer worden opgeslagen voor noodsituaties.

Altijd binnen handbereik
Nadat een gewone simkaart met tegoed in de X500 is geplaatst, wordt het systeem op afstand bestuurbaar door een eenvoudige sms of smartphone App opdracht te versturen. De app is beschikbaar in zowel de App Store als Google Play.

Links met betrekking tot Smanos X500 GSM/SMS/RFID Touch Alarm

.   http://www.smanos.com/nl/x500


Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.