Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Nitro Concepts S300 Gaming Chair

189621
Nitro Concepts S300 Gaming Chair | NC-S300-BLSENitro Concepts S300 Gaming Chair | NC-S300-BLSENitro Concepts S300 Gaming Chair | NC-S300-BLSENitro Concepts S300 Gaming Chair | NC-S300-BLSE
Beoordeling
Artikelnummer189621
FabrikantcodeNC-S300-BLSE
EAN code4251442501815
Fabrieksgarantie12 maanden
VerzendkostenGratis (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier

In het tijdperk van RGB-moederborden, grafische kaarten, muizen, toetsenborden en beeldschermen was het enige wat tot nu toe ontbrak een bijpassende gamingstoel om het kleurenpalet te completeren. De komst van de Nitro Concepts S300 doet dit precies omdat het perfecte ergonomie combineert met extravagante racestijlen in levendige kleuren. De beperkte Benfica Lisbon Special Edition is ontwikkeld door Nitro Concepts in samenwerking met de gerenommeerde Portugese voetbalbond en smeedt een gamingstoel met een exclusief ontwerp voor alle SL Benfica-fans en voetbalenthousiastelingen overal.

Het ontwerp is geïnspireerd op het wapen van Benfica, de adelaar met gespreide vleugels en de idealen die ermee verbonden zijn: streven naar overwinning, teamwork en het grijpen van het initiatief. Vanuit deze idealen ontstonden idealen die te vinden zijn in veel professionele eSport-organisaties een product dat je ondersteunt bij het bereiken van de prestaties van een kampioen! De Nitro Concepts S300 Gaming SL Benfica Special Edition is een comfortabele, betrouwbare en uitgebreid aanpasbare ergonomische stoel met een hele reeks functies waarmee u uw beste spelprestaties over langere tijd kunt leveren.


Kenmerken:
3D-armleuningen
Geschikt voor lange tijden zitten zonder rugpijn
Zwenkwielen van 50 mm
Stoelovergang met kleuraccenten
Veiligheidsklasse 4 gasveer
Eersteklas schudmechanisme tot 14 °
Aantrekkelijk ontwerp, glanzende kleuren
Comfortabele bekleding
Hoofd- en rugsteun kussens

Producteigenschappen Nitro Concepts S300 Gaming Chair

Design

Kleur
Zwart/Wit/Rood

Kenmerken

Serie
S300
Max. draaggewicht
135 kg

Gewicht en omvang

Gewicht
24.50 kg

Gerelateerde artikelgroepen Nitro Concepts S300 Gaming Chair

Game stoel accessoires
Klik hier voor Game stoel accessoires
 
Gaming Desks
Klik hier voor Gaming Desks
 

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.