Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Noble Chairs EPIC Nappaleder

189623
Noble Chairs EPIC Nappaleder | NBL-NL-BLA-001Noble Chairs EPIC Nappaleder | NBL-NL-BLA-001Noble Chairs EPIC Nappaleder | NBL-NL-BLA-001Noble Chairs EPIC Nappaleder | NBL-NL-BLA-001
Beoordeling
Artikelnummer189623
FabrikantcodeNBL-NL-BLA-001
EAN code4251442501884
Fabrieksgarantie12 maanden
VerzendkostenGratis (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
Voor iedereen die op zoek is naar een bureaustoel gebouwd met gamers in gedachten, bereid je voor op een geheel nieuwe ervaring:
De EPIC-gamestoel Nappaleather van Noblechairs combineert echt nappaleer en eersteklas design met het ergonomische comfort van een directiekantoorstoel. Als gokstoel met een bekleding van nappaleder, vanaf het begin ontworpen voor enthousiastelingen, gamers en ervaren gebruikers, vertegenwoordigt deze gamingstoel van Noblechairs veel meer dan een ergonomische bureaustoel die geïnspireerd is door autostoeltjes.

PREMIUM MATERIALEN GEMENGD MET PRECIEZE VAKMANSCHAP
De door machine geautomatiseerde productie stelt Noblechairs in staat om geavanceerde apparatuur te gebruiken om premium materialen te mengen met precieze vakmanschap. De stalen frames van gamingstoelen zijn gelast met behulp van robotarmen, vergelijkbaar met wat men zou verwachten op een productielijn voor auto's. Dit maakt de constructie van een onberispelijk en uitzonderlijk duurzaam frame mogelijk. Nappaleren bekleding is ook op maat gemaakt met de hulp van industriële naaimachines zodat Noblechairs de vereiste precisie bereiken.

Kenmerken:
Bekleding van premium Nappaleer
Comfortabele en ademende flexibele schuimbekleding
4D verstelbare armleuningen
Hoogwaardig schudmechanisme
Grote, stille wielen van 60 mm
Twee kussens inbegrepen

Producteigenschappen Noble Chairs EPIC Nappaleder

Kenmerken

Kleur
Zwart
Materiaal
Leer
Serie
EPIC
Max. draaggewicht
180 kg

Gewicht en omvang

Gewicht
28.00 kg

Gerelateerde artikelgroepen Noble Chairs EPIC Nappaleder

Game stoel accessoires
Klik hier voor Game stoel accessoires
 
Gaming Desks
Klik hier voor Gaming Desks
 

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.