Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Arozzi Gaming Chair Verona XL+ Zwart, P

189696
Arozzi Gaming Chair Verona XL+ Zwart, P | VERONA-XLPLUS-BLACKArozzi Gaming Chair Verona XL+ Zwart, P | VERONA-XLPLUS-BLACKArozzi Gaming Chair Verona XL+ Zwart, P | VERONA-XLPLUS-BLACKArozzi Gaming Chair Verona XL+ Zwart, P | VERONA-XLPLUS-BLACKArozzi Gaming Chair Verona XL+ Zwart, P | VERONA-XLPLUS-BLACKArozzi Gaming Chair Verona XL+ Zwart, P | VERONA-XLPLUS-BLACKArozzi Gaming Chair Verona XL+ Zwart, P | VERONA-XLPLUS-BLACK
Beoordeling
Artikelnummer189696
FabrikantcodeVERONA-XLPLUS-BLACK
EAN code0769498679289
Fabrieksgarantie12 maanden
VerzendkostenGratis (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
Heavy Duty
Met de verschillende stoelkeuzes van Arozzi voegt de Verona XL zich bij de Torretta XL en Vernazza in de stoel voor extra grote stoelen, waardoor je nog meer opties hebt voor de stijl en functies die je wilt.

Extra stevige materialen zoals een stevigere zitting voor langdurig gebruik
Extra ruime zitting en rugleuning
Steil achterover leunen tot 165 °
Pro vergrendelingsmechanisme dat de rugleuning kan kantelen en op zijn plaats kan worden vergrendeld
Stevig metalen frame dat maximaal 160 kg / 352 lbs ondersteunt.

Ruime pasvorm
De Verona XL zit in de extra grote stoelklasse en voegt 4 cm extra breedte en 2 cm hoogte toe in vergelijking met de originele Verona V2-stoel.

Stevig frame en basis
De Verona XL is niet alleen ruimer, maar heeft ook meer solide materialen. Het metalen frame is nog steviger gezien de extra duurzaamheid van de stoel. Om hieraan toe te voegen, is het 5-sterren basement een stevig aluminium met een unieke stijl.

Verstelbare armleuningen
De armleuningen zijn 1-dimensionaal instelbaar op en neer bewegen met een eenvoudige druk op de knop. De bovenzijden zijn gewatteerd waardoor uw onderarmen en ellebogen steun en comfort bieden terwijl u werkt of hard speelt gedurende lange periodes.

Pleather-materiaal
De zachte pleather is gebouwd om lang mee te gaan en is gemakkelijk schoon te maken. Het frame van de rugleuning is opgevuld met schuim van 18 kg / m³ en de zitting heeft 55-65 kg / m³ vormschuim.

Ergonomisch ontwerp
De Verona XL is ontwikkeld met het kenmerkende ergonomische ontwerp van Arozzi waardoor het gemakkelijker is om op je rug en houding te zitten voor langere periodes van gebruik. Het is uitgerust met 2 zachte verstelbare kussens: een lendenkussen om je rug te ondersteunen en een kussen voor de hoofdsteun om je nek en hoofd te ondersteunen.

Steil achterover leunen
Hard werken en rust nodig hebben? Leun de rugleuning in 4 ° vergrendelbare stappen die oplopen tot 165 °. Vind de juiste hoek voor u die uw lichaam en houding complimenteert.



Rocking-functie
De stoel kan worden vastgezet in een vaste rechtopstaande positie of kan worden ontgrendeld om vrijelijk heen en weer te kantelen in een schommelende beweging tot 12 °. Gebruik het instelwiel om de gewenste weerstand in te stellen.

De kantelfunctie vergrendelen
Alsof je stoel een paar graden achterover leunde? Met de vergrendelingskantelfunctie kunt u niet alleen het zitje en de rugleuning achteruit wiegen, maar ook vergrendelen in de positie die bij u past.

Producteigenschappen Arozzi Gaming Chair Verona XL+ Zwart, P

Kenmerken

Materiaal
Aluminium

Design

Kleur zitting
Zwart
Kleur rugleuning
Zwart
Soort rugleuning
Gecapitonneerde rugleuning
Armsteun
Frame Materiaal
Metaal

Kenmerken

Soort stoel
Gecapitonneerde zitting
Aantal wielen
5 wiel(en)
Gaslift klasse
4
Max. draaggewicht
0.2 kg

Ergonomie

Verstelbare armleuning
Kantelbeveiliging

Gewicht en omvang

Hoogte armsteun (min)
650 mm
Hoogte armsteun (max)
810 mm
Zithoogte (min)
460 mm
Zithoogte (max)
540 mm
Hoogte rugleuning
840 mm
Breedte rugleuning
580 mm
Zitbreedte
570 mm
Zitdiepte
500 mm
Gewicht
25.5 kg

Verpakking

Gewicht verpakking
30000 g
Breedte verpakking
840 mm
Diepte verpakking
750 mm
Hoogte verpakking
320 mm

Gerelateerde artikelgroepen Arozzi Gaming Chair Verona XL+ Zwart, P

Game stoel accessoires
Klik hier voor Game stoel accessoires
 
Gaming Desks
Klik hier voor Gaming Desks
 

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.