Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Philips SmartClean schoonmaakcartridge

189845
Philips SmartClean schoonmaakcartridge | JC305/50Philips SmartClean schoonmaakcartridge | JC305/50Philips SmartClean schoonmaakcartridge | JC305/50Philips SmartClean schoonmaakcartridge | JC305/50Philips SmartClean schoonmaakcartridge | JC305/50Philips SmartClean schoonmaakcartridge | JC305/50Philips SmartClean schoonmaakcartridge | JC305/50
Beoordeling
Artikelnummer189845
FabrikantcodeJC305/50
EAN code8710103672562
Fabrieksgarantie 6 maanden
Verzendkosten€ 4,50 (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
De JC305/50 schoonmaakcartridge voor het SmartClean-systeem, biedt u een handige manier om uw scheerapparaat te reinigen, smeren en verversen, voor elke dag een nieuw scheergevoel.

Systeem met twee filters verwijdert haar, schuim en gel
Het dubbele filtersysteem verwijdert haar, schuim en gel. De unieke dubbele filter voorkomt verstopping van de scheerhoofden, waardoor uw scheerapparaat uitstekend blijft presteren.

De actieve smering vermindert frictie en slijtage aan de mesjes
De actieve smering vermindert frictie en slijtage aan scheerhoofden en messen, waardoor uw scheerapparaat langer optimaal blijft presteren.

Reinigt tot 10x beter dan water
Het DualFiltration-systeem en actieve smering maken uw scheerapparaat tot 10 keer schoner dan met alleen water.

Huidvriendelijke formule voor een frisse en hygiënische scheerbeurt
De alcoholvrije, huidvriendelijke formule geeft u een frisse en hygiënische scheerbeurt, en is ontworpen om huidirritatie te voorkomen.

Geeft een frisse geur aan uw scheerhoofden
De nieuwe cartridgevloeistof voor het SmartClean-systeem heeft een unieke formule en een aangename geur. Het systeem zorgt voor een hygiënische reiniging van uw scheerapparaat, en geeft de scheerhoofden een frisse geur.

Reinigt scheerapparaten gebruikt met schuim en gel effectief
Het Philips SmartClean-systeem met reinigingscartridges is het eerste schoonmaaksysteem dat scheerapparaten effectief reinigt met schuim en gel.

Voor alle SmartClean-systemen
De schoonmaakcartridges zijn geschikt voor alle scheerapparaten met het SmartClean-systeem.

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.