Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Sharkoon Night Shark, ATX, Red, Window

190618
Sharkoon Night Shark, ATX, Red, Window | 4044951026234Sharkoon Night Shark, ATX, Red, Window | 4044951026234Sharkoon Night Shark, ATX, Red, Window | 4044951026234Sharkoon Night Shark, ATX, Red, Window | 4044951026234
Beoordeling
Artikelnummer190618
Fabrikantcode4044951026234
EAN code4044951026234
Fabrieksgarantie24 maanden
Verzendkosten€ 4,50 (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
Hardware met een bite
Laat je hardware uit de diepe duisternis van je kamer komen. De NIGHT SHARK, tot nu toe Sharkoons meest robuuste pc-behuizing, is speciaal ontwikkeld voor hoogwaardige gamingopstellingen die gemaakt zijn om gezien te worden. Ze hebben deze ATX-miditoren niet alleen voorzien van een pittig voorpaneel en een showroomvenster van gehard glas - maar deze keer heeft Sharkoon haar gebruikelijke ontwerp op zijn kop gezet: de tunnel voor de voeding bevindt zich nu aan de bovenkant - precies aan de waterlijn van de haaienvin. Dus, onderaan, kan de hardware in al zijn verwondering worden bekeken: van de radiator, gloeiend in neonlicht op het onderpaneel, over de verlichte RAM-modules, tot de in het oog springende ventilator van de voeding.

Kies uw case, koeling en kleuren
Er is meer dan één soort NIGHT SHARK, waarmee u een keuze kunt maken uit fans voor de gewenste koeling en verlichting. De NIGHT SHARK RGB is uitgerust met een ventilator aan de achterkant en twee ventilatoren aan de voorkant, allemaal met aanpasbare RGB LEDS. Bij de behuizing wordt een LED-regeling met 14 verlichtingsmodi geleverd. De NIGHT SHARK Blue en de NIGHT SHARK Red zijn iets minder wild en hebben LED-fans in de bijbehorende kleuren. De NIGHT SHARK Lite daarentegen zwemt rond zonder fans, klaar om gevangen te worden en uitgerust met je volledige eigen keuze aan luchtstromingssystemen. Al deze soorten hebben één ding gemeen: ze bieden meer ruimte voor extra ventilatoren of voor waterkoeling. Handige, extra lange sleuven zijn voorzien voor het installeren van de waterkoeltank.

Vraatzuchtige eetlust voor hardware!
Omdat hoogwaardige hardware over het algemeen meer ruimte nodig heeft, heeft Sharkoon de binnenkant van de NIGHT SHARK maximaal benut: naast de gebruikelijke vormfactoren is de behuizing ook gereed voor moederborden met dubbele of meerdere processors (SSI EEB), en het kan gemakkelijk andere grote componenten eten, zoals grafische kaarten met een maximale lengte van 42 cm. De verstelbare VGA-houder helpt het gewicht van de grafische kaart te ondersteunen, waardoor mogelijke verbuiging en beschadiging van de hardware wordt voorkomen. In de tunnel, bovenop de behuizing, is ruimte voor een stroomvoorziening van maximaal 29,5 cm inclusief kabels. De hoogte van de CPU-koeler kan 16 cm zijn. En er is genoeg ruimte voor meer: tot drie 3,5 "harde schijven en maximaal vijf 2,5" schijven hebben ruimte in de maag van de haai. Als extra tussendoortje kan een 5.25 "-schijf op het voorpaneel worden geïnstalleerd.

Producteigenschappen Sharkoon Night Shark, ATX, Red, Window

Design

Kleur
Zwart

Kenmerken

LED indicatoren
Vormfactor
Midi Tower
Ondersteunde moederbord form factors
ATX,CEB,EATX
Reset knop

Design

Formfactor
E-ATX
Verlichting
Kleur van de verlichting
Rood
Window in zijpaneel
Maximum CPU cooler hoogte
16.0 cm
Maximum grafische kaart lengte
42.0 cm
Maximum PSU lengte
29.5 cm

Voeding

Voeding bijgeleverd
Voeding Form Factor
ATX

Poorten & interfaces

Audio-ingangen
Audio-uitgang
USB 2.0
2 x
USB 3.2 Gen 1 Type A
2 x

Indeling

Aantal 3,5" bays (HDD/intern)
3
Aantal 2,5" bays
5

Koeling

Ondersteunde diameters ventilators onderkant
120 mm
Ondersteunde diameters ventilators zijkant
120 mm
Geinstalleerde ventilators voorkant
2x 120 mm
Geinstalleerde ventilators achterkant
1x 120 mm
Maximaal aantal ventilators onderkant
3
Maximaal aantal ventilators voorkant
2
Maximaal aantal ventilators zijkant
2
Ondersteunde radiator afmetingen onderkant
120 mm
Ondersteunde radiator afmetingen voorkant
120 mm
Ondersteunde radiator afmetingen achterkant
120 mm
Bijgeleverde Fans
3
Fan posities
8

Gewicht en omvang

Breedte
210 mm
Diepte
503 mm
Hoogte
475 mm
Gewicht
8.4 kg

Gerelateerde artikelgroepen Sharkoon Night Shark, ATX, Red, Window

Videokaarten NVIDIA
Klik hier voor Videokaarten NVIDIA
 
PC Voedingen
Klik hier voor PC Voedingen
 
Videokaarten AMD
Klik hier voor Videokaarten AMD
AMD Moederborden
Klik hier voor AMD Moederborden
 
Intel Moederborden
Klik hier voor Intel Moederborden
 

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.