Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

ROCCAT Vulcan 80

191319
ROCCAT Vulcan 80 | ROC-12-381-BNROCCAT Vulcan 80 | ROC-12-381-BNROCCAT Vulcan 80 | ROC-12-381-BNROCCAT Vulcan 80 | ROC-12-381-BNROCCAT Vulcan 80 | ROC-12-381-BN
Beoordeling
Artikelnummer191319
FabrikantcodeROC-12-381-BN
EAN code4250288160682
Fabrieksgarantie24 maanden
VerzendkostenGratis (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
Roccat® Vulcan - Mechanisch gaming-toetsenbord

Het Roccat Vulcan mechanisch gaming-toetsenbord is een krachtige combinatie van technologische innovatie, robuustheid en verlichting. Het is het eerste toetsenbord van Roccat met de inhouse ontwikkelde Titan-switches. Deze switches zijn volledig inhouse ontwikkeld voor gamers die graag een snelle en nauwkeurige toetsaanslag willen dit toch tactiel is. Een plaat van verhard metaal zorgt voor versteviging van de Vulcan zeer en beschermt het toetsenbord tegen stoten en vallen. De toetsen zijn volledig stofbestendig. Het krachtige aimo-verlichtingssysteem wordt tot leven gebracht met leds met een lange levensduur en een transparante switch-behuizing die het licht gelijkmatig verspreidt. De levendige verlichting kan per toets worden aangepast in 16,9 miljoen intense kleuren en het iconische Roccat-blauw.

De Vulcan is met passie ontwikkeld op basis van de befaamde beginselen van Duits design en engineering. Het is een tool gamen met ultieme precisie die al bij de eerste aanblik doet denken aan geweldige prestaties, wat je vanaf de eerste toetsaanslag ook voelt.

Nieuwe technologieën:

De Titan-switch is de grote trots van Vulcan. Deze switch is ontwikkeld om nieuw leven te blazen in alle aspecten van mechanische switch-technologie, die hard toe was aan innovatie. De switches beschikken over een tactiel en stil actuatiepunt van 1,8 mm met een travelafstand van 3,6 mm en een vaste behuizing, zodat haperen tijdens het indrukken zoveel mogelijk wordt beperkt. Ze zijn ook ontworpen om het stuiteren op het elektrisch contact te minimaliseren, waardoor de firmware de invoer 20% sneller kan herkennen. In combinatie met de ultralichte keycaps van Vulcan - 50% lichter dan standaard keycaps - voelen toetsaanslagen ongelooflijk snel en nauwkeurig aan, en reageren ze sneller op jouw opdrachten.

Duurzaam ontwerp:

Een verstevigende geanodiseerde aluminium bovenplaat versterkt de Vulcan, waardoor de integriteit van de constructie wordt versterkt en het toetsenbord wordt beschermd tegen slijtage. De afneembare polssteun en het vlakke design met een laag profiel van het toetsenbord zorgen voor een aanzienlijk verbeterde ergonomie, waardoor het zelfs na lang gamen nog comfortabel in gebruik is. De keycaps zijn speciaal ontworpen met het oog op onderhoudsgemak. Ze hebben dezelfde onderlinge afstand en hetzelfde oppervlak als traditionele keycaps, maar ze zijn minder hoog waardoor ze makkelijk kunnen worden gereinigd, wat een perfecte aanvulling vormt op de stofbestendige behuizing van de Titan Switch.

Aimo-verlichting:

De Vulcan biest het best mogelijke platform voor het aimo-verlichtingssysteem. Elke switch beschikt over een afzonderlijk instelbare led met een lange levensduur, die 16,8 miljoen kleuren met vele verschillende speciale effecten kan weergeven. Door de transparante behuizing van de switch is de meerkleurige verlichting intens en wordt gelijkmatig verspreid over elke toets.

Aimo is zowel een verlichtingssysteem als een De functionaliteit groeit op basis van het aantal apparaten dat op aimo is aangesloten. Het systeem past zich aan aan je gebruik, en toont geavanceerde lichtscenario's zonder dat configuratie nodig is.

Vulcan 80:

In de Vulcan 80 is de iconische blauwe verlichting opgenomen. Deze verlichting kan per toets worden aangepast, zodat je in het donker snel de juiste toets kunt vinden. Dit toetsenbord is bedoeld voor non-nonsense gaming-puristen, en beschikt ook over multimedia-toetsen en een versterkende zwarte, geanodiseerde aluminium bovenplaat die beschermt tegen beschadigingen.

Specificaties:

- Actuatiepunt 1,8 mm (tactiel, stil).
- Travelafstand 3,6 mm.
- 512kb geïntegreerd geheugen voor macro's en geheugen.
- Alle toetsen kunnen opnieuw worden gemapped.
- Roccat® Easy-Shift[ ]T-technologie.
- 32-bit ARM Cortex-M0-gebaseerde processor.
- USB-kabel van 1,8m.
- Polling rate 1000Hz.
- Roccat® Swarm software suite.

Vulcan 80:

- Per toets aanpasbare verlichting in Roccat blue.
- Gewicht 970g.
- Afmetingen 462mm x 160mm x 32mm.

Producteigenschappen ROCCAT Vulcan 80

Toetsenbord kenmerken

Polssteun
Numeriek toetsenblok

Poorten & interfaces

Aantal USB poorten
0

Design

Backlight
LCD Scherm

Kenmerken

Combinatieset
Mechanisch
Type switches
Roccat Titan
Programmeerbare toetsen
0
Multimedia sneltoetsen

Gewicht en omvang

Gewicht
970 g

Gerelateerde artikelgroepen ROCCAT Vulcan 80

Muizen
Klik hier voor Muizen
 
Game Headsets
Klik hier voor Game Headsets
 
Game Muismatten
Klik hier voor Game Muismatten

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.