Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Gigabyte AORUS K9 Optical, Gaming Keybo

191646
Gigabyte AORUS K9 Optical, Gaming Keybo | GK-AORUS K9Gigabyte AORUS K9 Optical, Gaming Keybo | GK-AORUS K9Gigabyte AORUS K9 Optical, Gaming Keybo | GK-AORUS K9Gigabyte AORUS K9 Optical, Gaming Keybo | GK-AORUS K9
Beoordeling
Artikelnummer191646
FabrikantcodeGK-AORUS K9
EAN code4719331550622
Fabrieksgarantie24 maanden
Verzendkosten€ 4,50 (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
Excellent Choice Award juni 2018: Dit product is een van de beste in zijn klasse en daarmee een Hardware.Info aanrader. Hun tests wijzen uit dat er met dit product niets mis is; daarnaast is de prijs in verhouding tot het gebodene. Kortom, een uitstekend product, dat je gerust kunt aanschaffen.


De AORUS K9 met optische mechanische schakelaars is de toekomst van toetsenborden.
Vergeet conventionele mechanische schakelaars. De optische Flaretech-schakelaar is sneller en heeft een langere levensduur dan traditionele mechanische schakelaars. AORUS heeft deze technologie gebruikt om een stijlvol, uiterst duurzaam toetsenbord te maken dat ongeacht het scenario probleemloos werkt.

Een debounce van 0,03ms
De Flaretech-switches bieden een ongelofelijke debounce-tijd van slechts 0,03 ms, vergeleken met een volledige 20 ms in traditionele switches. De zero-zero debounce-tijd biedt u een in-game voordeel en een hogere precisie in bewegingen, dankzij signaalverwerking met de snelheid van het licht.

Uiterst Duurzaam
De K9 Optical heeft een veel langere levensduur dan traditionele mechanische toetsenborden. Waar traditionele toetsenborden schakelaars tot 50 miljoen toetsaanslagen bieden, verdubbelt AORUS dat tot 100 miljoen toetsaanslagen. Dit wordt weer mogelijk gemaakt door het gebruik van optische schakelaars die het zonder metaal doen dat na verloop van tijd zal oxideren en corroderen.

Spatbestendig
Stoffige omgevingen en zelfs regen of gemorste vloeistoffen zijn geen partij voor de AORUS K9 Optical. Zonder blootgestelde metalen connectoren is deze volledig spatwaterdicht en zelfs onder water te gebruiken.

Producteigenschappen Gigabyte AORUS K9 Optical, Gaming Keybo

Toetsenbord kenmerken

Polssteun
Numeriek toetsenblok

Poorten & interfaces

Aantal USB poorten
0

Design

Backlight
LCD Scherm

Kenmerken

Combinatieset
Mechanisch
Programmeerbare toetsen
0
Multimedia sneltoetsen

Gewicht en omvang

Gewicht
0 g

Gerelateerde artikelgroepen Gigabyte AORUS K9 Optical, Gaming Keybo

Muizen
Klik hier voor Muizen
 
Game Headsets
Klik hier voor Game Headsets
 
Game Muismatten
Klik hier voor Game Muismatten

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.