Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Lexmark B2865dw

192099
Lexmark B2865dw | 50G0940
Beoordeling
Artikelnummer192099
Fabrikantcode50G0940
EAN code0734646671590
Fabrieksgarantie48 maanden
VerzendkostenGratis (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
De Lexmark B2865dw biedt een maximale uitvoer van 65 [61] pagina's per minuut*, standaard Wi-Fi-connectiviteit en dubbelzijdig afdrukken.

Op alle fronten beveiligd
Lexmark's veelomvattende opvatting van productbeveiliging is bepalend voor het ontwerpen en de ontwikkelen van ons hele productassortiment. Onze beveiligingsfuncties helpen u uw gegevens te beveiligen, in het document, in het apparaat, in het netwerk en alles daartussenin. Daarom heeft Keypoint Intelligence - Buyers Lab aan Lexmark de prestigieuze BLI PaceSetter-onderscheiding voor Document Imaging Security*** toegekend. En met dit Lexmark product bent u voorbereid op GDPR.

Klaar voor het werk
Met een invoercapaciteit van maximaal 4400 vel, vervangende tonercartridges die tot wel 15.000 pagina's** afdrukken, een beeldverwerkingseenheid die lang meegaat en een verhittingsstation dat misschien wel nooit hoeft te worden vervangen, besteedt u meer tijd aan afdrukken. Daarnaast kunt u dankzij innovaties op het gebied van vervanging en toegankelijkheid van onderdelen problemen snel oplossen.

Het verschil van draadloos
Naast standaard Ethernet- en USB-aansluitingen kunnen geautoriseerde gebruikers via de ingebouwde Wi-Fi met 802.1x-standaard eenvoudig direct en veilig verbinding maken en zo toegang krijgen tot apparaatfuncties als scannen en afdrukken.

Vloeiende interactie
Met een nieuwe aan/uit-knop en een USB-poort aan de voorkant, een lcd-kleurenscherm/toetsenblok van 2,4 inch om systeeminstellingen te controleren en te configureren en één klep die toegang biedt tot onderdelen en supplies is het eenvoudiger dan ooit om het werk gedaan te krijgen. Doordat u via de voorzijde toegang hebt tot de papierbaan, hoeft u vrijwel nooit bij de achterkant van het apparaat te zijn, waardoor deze in of op een kast kan worden geplaatst. ADA-compatibele laden hebben een drukknop waarmee u ze met één hand kunt openen, zonder kracht te zetten of te draaien.

4 jaar garantie na registratie
Voor extra gemoedsrust kunt u na registratie nu profiteren van een garantie van 4 jaar.

Klaar voor de toekomst
Met de combinatie van een 1-GHz dual-core processor en 512 MB geheugen (uitbreidbaar tot 4,5 GB) beschikt u niet alleen over de kracht om nu veeleisende taken te verwerken, maar ook over een veilige basis die kan worden uitgebreid voor toekomstige verbeteringen in de productfunctionaliteit. En als een van Lexmark's meest energiezuinige monochrome producten voor grote werkgroepen tot nu toe is deze printer onderscheiden met een EPEAT® Silver- en ENERGY STAR (2.0)-certificering.

Start snel en presteert lang
Nadat de eerste pagina in slechts 4,2 seconden is afgedrukt, kunt u afdrukken en kopiëren met maximaal 65 ppm*. Ondersteuning voor een hoge belasting is ingebouwd, met een aanbevolen maandelijks paginavolume van maar liefst 350.000 pagina's.

Producteigenschappen Lexmark B2865dw

Afdrukken

Dubbelzijdig Printen
Printsnelheid
61.0 ppm
Tijd tot 1e afdruk
4.2 s
Aanbevolen Printvolume
75000 per maand

Kenmerken

Gebruiksindicatie (max.)
300000 per maand

Afdrukken

Max. Papierformaat
A4

Netwerk

NFC

Invoer- & uitvoercapaciteit

Aantal Invoerlades
6
Capaciteit 1e invoerlade
650 vel

Poorten & interfaces

USB-aansluiting

Netwerk

LAN Aansluiting
Mobiele printing technologieën
Apple AirPrint

Prestatie

Geheugen
512 MB
Geluidsproductie
57 dB

Netwerk

WiFi

Design

LCD Scherm
Kleur

Energie

Stroomverbruik (gebruik)
34.0 Watt
Stroomverbruik (stand-by)
1.6 Watt

Gewicht en omvang

Afmetingen (BxDxH)
428x445x510 mm
Gewicht
25.40 kg

Gerelateerde artikelgroepen Lexmark B2865dw

USB kabels & adapters
Klik hier voor USB kabels & adapters
 
Papier
Klik hier voor Papier
 

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.